Antivir pro stary notebook hp 4400 Vyřešeno
Antivir pro stary notebook hp 4400
ahoj hledam nejaky zaakladni free antivir , ktery mi nespomali stary notebook a pujde nainstalovat i na jen servis pack 2 ( kdyz nahodim 3 , notas je mooc spomaleny ) microsoft security essentials a i jine prave potrebuje servis pack 3 , nevite prosim co bych tam mohla nahodut , dekuji
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Re: stary notebook hp 4400
Avira.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
dekuji za odpoved , jste jediny ze 3 forum co mi kdo odpovedel , jen se jeste zeptan , avira proto ze ji pouzivate nebo proto ze opravdu nezatezuje moc system a pude nainstalovat na sp2 , jeste jednou dekuji predem za dovysvetleni
ps - avira free doufam bude stacit
ps - avira free doufam bude stacit
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
Zkopušel jsem všechny známé antivir , vytížení bylo nejnižší , tak jsem u ní zůstal , dobrá heuristická kontrola , obtěžuje minimálně. Samozřejmě není 100% , ani být nemůže. Denně se objevují tisíce nový nákaz. Na to je zde sekce HJT. 

Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
S Avirou mám také zkušenosti, většinou kladné, na můj vkus docela dost falešných poplachů. Teď používám Avast a řekl bych, že je velmi podobný. Někdo dokonce tvrdí, že je to Avira v češtině, tomu bych se já osobně nepřikláněl. :) No nejlepší je prostě si to vyzkoušet a uvidíš, co Ti bude vyhovovat víc.
Děkuju za vaše názory a rady. 

abychom si rozumeli , neni to muj notebook , nahodilo se tam nove widle a notebook se bude jen pouzivat na net ( tem lidem to staci ) ale ten notebook je tak stary a slaby ze tam nemuzu hodit servis pack 3 protoze je to pak nepouzitelne co se tyce rychlosti a zaseku , kdyz je tam jen servis pack 2 vse je relativne ok , ale nejdou nahrat antiviry ktere asi potrebujou servis pack 3 , no a my hledame nejaky staci zakladni antivir ktery by tam sel nahodit bez servis packu 3 --- jinak zatim dekuji vsem za ochotu --- skusim aviru -- jestli ale pude nahodit 

- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
SP3 si měl nainstalovat hned po instalaci win. Rychlost nemá s SP3 žádnou souvislost.
Cim vyssi service pack, tim se vyrazne zvysuji naroky na operacni pamet. Plne aktualizovane XP v roce 2013 vyzaduji minimalne 2 GB RAM k plnohodnte praci, pred 12 lety jim stacilo 256 MB. Aplikace jsou dnes take podstatne zravejsi. Pocitac bez Service Packu 3 bych se vubec neodvazoval pripojit k internetu.
Problem toho notebooku bude nejspis nedostatek operacni pameti.
Nevim ale o ktere HP 4400 jde, prvni co mi to naslo ne enejake Core2 Duo z roku 2007 ktere ma 2 GB RAM.
Problem toho notebooku bude nejspis nedostatek operacni pameti.
Nevim ale o ktere HP 4400 jde, prvni co mi to naslo ne enejake Core2 Duo z roku 2007 ktere ma 2 GB RAM.
nejsem zadny it technik , ale skousel jsem to asi 3 krat a vzdy po nainstalovani sp3 je to o hodne horsi
mam tam jenom
chrome portable ( predtim i exe instalaci )
vlc portable ( predtim i exe instalaci )
zatim bez antiviru
je to stary srot s 512 ram
tak nakonec ani to ne
ps - je to americka verze
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... sId=373268
mam tam jenom
chrome portable ( predtim i exe instalaci )
vlc portable ( predtim i exe instalaci )
zatim bez antiviru
je to stary srot s 512 ram

ps - je to americka verze
http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/Te ... sId=373268
Kdyz nekde poridis ten podporovany 1 GB RAM (2x 512 MB DDR) tak to bude vyrazne lepsi, a pujde i SP3
256 MB nestaci ani na spusteni Windows, takze OS uz od startu swapuje
256 MB nestaci ani na spusteni Windows, takze OS uz od startu swapuje
mam to pro lidi co tomu moc nerozumi a budou jen na seznamu a tak ,
myslite ze to nechat tak bez antiviru pokud to alespon trochu fici ( zas tak zle bez sp3 to neni ) nebo skusit tu aviru a zas riskovat spomaleni a mozne problemy
myslite ze to nechat tak bez antiviru pokud to alespon trochu fici ( zas tak zle bez sp3 to neni ) nebo skusit tu aviru a zas riskovat spomaleni a mozne problemy

avira bez sp3 taky nejde nainstalovat , no nic , diky vsem za ochotu
Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”