Dobrej, potřeboval bych poradit, který z laptopů je výkonnější na hry, popř. na jáké detaily rozjedu cca BF3/4 (abych věděl orientačně), Lenovo IdeaPad Z500 nebo G500? Díky
Zdravim, chtel bych Vas pozadat o radu. Mam tady notebook Lenovo V110-15AST a kdyz ho zapnu nabehne mi obrazovka s tabulkou Boot Menu.
Vyberu Windows Boot Manager, tabulka zmizne a za chvili se objevi znova.
Dam boot s HDD, tabulka zmizne a objevi...
Poslední příspěvek
ty jo funguje!!! diky moc.. tak to me nenapadlo, ze to bude v zabezpeceni procaku :eh:
Zdravím, koupí jsem dnes z druhé ruky za mě supr obchodem za 11tis tento notebook:
Měl by mít 120Hz a RTX3050. Ve správce zařízení je a pokud vyčkám v nějaké náročnější aplikaci, grafika se přepne. Zajímá mě však, zda se dá úplně vyřadit...
Poslední příspěvek
:offtopic: Ten "nejaký spôsob" radšej ani neskúšaj! Myslíš si, že v servise Lenovo na to neprídu? A prišiel by si nielen o záruku, ale by ti dali preplatiť 100% za servis.
babička vlastní notebook Lenovo V330-15IKB (81AX00KMCK).
V příloze posílám štítek a dostupné informace z manuálu, ale najít přesně, co bude podporovat za RAM a SSD a co už ne je pro mne poměrně složité.
Zvládli byste mi dle sériového...
Poslední příspěvek
Z tve tabulky (i z udaju treba Kingstonu ) je to jasne - 4GB jsou na desce a pridas k nim max. 16GB DDR4 SO-DIMM
SSD muzes bud vymenit za stavajici 2,5"HDD nebo k nemu pridat M.2 - tvoje tabulka i Kingston tvrdi, ze jen SATA, nicmene hardware...