Dobrý večer, Nainstalovala jsem si stare Xp na druhý HDD v PC kvuli starým hram co pod sedmama uz nejedou a automaticky bez volby moznosti systemu mi ted porad nabihaji XP.... v Biosu sem dala jako 1st boot HDD kde sou sedmi,ale stejne nabihaji XP je to nejake divne ,Ve widnows 7 je mozne kdyz jsem mela WIN 8jeste nastavit v msconfig jaky system se bude spoustet. tady v XP pres MS config moc toho neni a hlavne to nejde moc menit a neni to prilis srozumitelne jako ve Win 7 WIn 8.Matne si pamatuju,ye existuje nejaka aplikace do winXP ,ktera mi dokaze zobrazit vyber 1. systemu nebo alspon nastavit pris zpusteni moznost 20-30 sekund na volbu systemu..ted mit o jede primo do XP :(
dekuji za rady
Po instalaci XP na druhy HDD ,nemuzu spustit Win 7
Re: Po instalaci XP na druhy HDD ,nemuzu spustit Win 7
Zde je vysvětlení a návod na. opravu v prostředí XP. http://m.cnews.cz/windows-7-seznam-ovla ... -spousteni. Jde to take pouze pomoci instalacniho DVD W7 http://www.sezob.cz/navody/win7_oprava_mbr.html
Jsem flegmatik no a co?
Re: Po instalaci XP na druhy HDD ,nemuzu spustit Win 7
Diky za tip.Ja sem to nakonec provedla tak,ze sem sektor kde byly XP preinstalovala windows 8 R2(mam pristup k msdna aplikacim na skolnim serveru) a po nainstalovani Windows 8 ,uz mi normlane nabehla volba na zacatku v tom metro nebo jak se to ted jmenuje u Win 8,ktere sem ani nechtela ,ale udajne nejsou zas tak zle ta verze R2 uz je udajne docela dobra:-)Takze si je tma necham jako druhy system a na xp uz radeji kaslu,nebo si na to poridim nejaky starsi PC pouze na XP.Mam je sice v sedmach virtualne,ale to je naprosto bez snace ve virtualnich XP hrat nejakou hru...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 1388
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
07 led 2025 14:15
-
- 6
- 3080
-
od petr22
15 dub 2025 08:18
-
- 8
- 7978
-
od kellne
02 kvě 2025 20:59
-
-
Windows 11 update blokuje instalaci driverů. Příloha(y)
od kellne » 09 dub 2025 17:45 » v Windows 11, 10, 8... - 7
- 4058
-
od MonikaVavrova
11 dub 2025 11:07
-
-
- 7
- 4970
-
od makojed