Zdravím po dlouhé době na pc-help fóru
chci se zeptat, jestli by neměl někdo řešení mého problému: Když jsem nainstaloval po dlouhé době Call of Duty: World at War, vše šlapalo jak mělo, hrál jsem Multiplayer a vše běželo, potom jsem omylem klikl nohou na elektrický vypínač (červený přepínač I/O) a vypl se počítač) po zapnutí PC jsem šel hrát a vyskočila na mě tabulka viz. obrázek
No a já jsem místo přečtení chyby dal "Ano" a od té doby i když dám "Ano" i když dám "Ne" tak mi najede jen černá obrazovka a vidím jen ukazatel myši (klasický z plochy) no a když vypnu přes lištu hru, tak v procesech zůstane a jde vypnout jen přes správce úloh. Googlil jsem a našel jsem způsob řešení přes nastavení zvuku (24Bit, 44100Hz) to jsem zkoušel a nic, dále bylo že mám spustit jako správce a ono také nic, dále poslední řešení bylo že mám zkusit z: Složka se hrou/main/video/ odstranit soubory.bak/bik že prej to přeskočí úvodní intro a půjde to, stále to nepracuje, nevím si už rady.
Co jsem zkoušel:
- výše uvedené možnosti
- přeinstalovat hru
- aktualizovat ovladače grafické karty
- zkoušel jsem také pustit hru v nastavení pro WinXP
Děkuji, Milan.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Lis 2014 16:55) ---
Jinak, na stránkách výrobce jsem nic nenašel.
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Lis 2014 17:07) ---
achjo.. nikdo.
Cod5 WaW - černá obrazovka
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Cod5 WaW - černá obrazovka
Smazal bych ji a podíval se úplně po všech souborech se hrou spjatých. Různé configy po dokumentech apod. Ten safe mode ti vlastně jenom změní nastavení, takže bys měl udělat zase čistou instalaci.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Už to mám, podělím se s tebou o vyřešení: Nudil jsem se a klikal jsem kraviny ve Vlastnosti/Konfigurace.. no a zkusil jsem kompatibilitu pro windows 95/96 a ono to udělalo to samé a po 10 vteřinách se to rozjelo.. 

- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Tak aspoň, že tak
.

Sestava v profilu.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Při nahrávání záznamu O2TV je černá obrazovka
od atari » 05 lis 2024 21:27 » v Internet a internetové prohlížeče - 8
- 5753
-
od atari