ESET SS- problém u kontroly

Sekce věnovaná virům a jiným škodlivým kódům, rovněž ale nástrojům, kterým se lze proti nim bránit…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

vikunao
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

ESET SS- problém u kontroly

Příspěvekod vikunao » 02 led 2015 02:38

Při klasické kontrole počítače programem ESET Smart Security 8 jsem ve výpisu kontroly viděl několik řádků, které poukazovaly na to, že nastala chyba při otevírání.
Vždy je vypsaná cesta k souboru (či složce), za kterou je psáno "chyba při otevírání"
Může to být jenom tím, že jsem zrovna daný soubor používal, nebo byl spuštěný nebo za to může například nějaký "šmejd"?
Další, co hlásilo chybu při otevírání byl například Malwarebytes, ale to nejspíš kvůli tomu, že i u něj probíhala kontrola PC.

Prosím o nějaké rady, triky. Popřípadě i informace, jak najít viry, kterých se nedá zbavit pouhým smazáním přes antivir. program.
Dají se například smazat a znovu nahradit všechny systémové soubory, moduly atd.? Jsem vesměs počítačový diletant, ale rada pomůže velice!
Děkuji předem! :)

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: ESET SS- problém u kontroly

Příspěvekod jaro3 » 02 led 2015 09:26

Vlož log z HJT:
viewtopic.php?f=70&t=5119
do sekce HiJackThis.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Zpět na “Viry, antiviry, firewally…”