Dobrý den,
nedávno jsem si pořídil novou hru Assassin´s creed unity na počítač. V hře jsem nedošel ani moc daleko a hned v 7. sekvenci a ve 2. vzpomínce jsem narazil na problém. V této misi jde totiž o zabití Belleca. Kdo tuto hru hrajete jistě víte, že poté co Belleca omráčíte musíte rychle za sebou mačkat tlačítko, které je na herní obrazovce zobrazeno. Mohl jsem ťukat sebevíc, ale nebylo to nic platné. Ťukal jsem tak rychle jak jsem to jen uměl. Věřte neťukal jsem nějak pomalu. Přes tuto pasáž se mi ale stále nedaří dostat. Zajímalo by mě jestli to může být hrou a pak ji tedy reklamovat nebo je chyba v mém notebooku, který ale splňuje všechny hardwarové a softwarové požadavky.
Assassin´s creed unity
- HribaStanislav350
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Assassin´s creed unity
Neděláš něco špatně ? Mrkni na youtube jak to dělají ostatní, přemapování na jinou klávesu jsi zkoušel ? Bohužel hra je tak dos**ná že by mě ani tyto problémy nepřekvapily
MB: MSI B450 GAMING PLUS MAX
CPU: AMD RYZEN 5 3600
GPU: GIGABYTE Radeon RX 570 4GB AORUS
RAM: 16GB (2x8GB) DDR4 3333mhz
PSU: RIOTORO Enigma G2 650w
CASE: CoolerMaster Force 500
MB: MSI B450 GAMING PLUS MAX
CPU: AMD RYZEN 5 3600
GPU: GIGABYTE Radeon RX 570 4GB AORUS
RAM: 16GB (2x8GB) DDR4 3333mhz
PSU: RIOTORO Enigma G2 650w
CASE: CoolerMaster Force 500
Zdravím, nemačkáš třeba špatnou klávesu? Např. že to chce mačkat levý shift a ty mačkáš pravý?
https://www.youtube.com/watch?v=i1EaTPltilY Tady má stejný problém tak se tam podívej do komentářů jestli už to vyřešil
Intel-Core i5-3470S 2.90Ghz, turbo boost 3.60Ghz
MSI N770 TF 2GD5/OC Gaming
16 GB ram
Win 8.1 64bit
16 GB ram
Win 8.1 64bit
Děkuji moc, to video mi pomohlo!!!!
Nechci být nějak nenáviděný nebo tak, ale podle mě je to prostě tím, že se to seká. I když je to hratelné, pořád můžeš vidět, že se mu to třeba na tom videu trochu trhá. Takže buď se ti to povede a přejdeš přes to nebo bych prostě hodil nejmenší rozlišení.. všechno tam povypínal, grafiku hodit na nejmenší.. prostě aby se z toho vytáhlo co nejvíc fps. Pak by to mělo jet plynule - mělo být to jít normálně.
I když máš málo fps a naklikáš to tak si to pamatuje a potom to jakoby dokliká.
Intel-Core i5-3470S 2.90Ghz, turbo boost 3.60Ghz
16 GB ram
Win 8.1 64bit
16 GB ram
Win 8.1 64bit
No právě, tak to třeba když to tak blbě řeknu může doklikávat, když už to nemáš klikat .. třeba zrovna v té scéně. Já to jel na nějakých teď bych kecal 30 - 35 fps na full hd a právě jsem to zkoušel měnit na menší rozlišení a měl jsem 55 - 60 fps, takže pak to šlo naklikat pěkně.