Odesly mi dva harddisky. Jeden jsem nahradil jeste docela funkcnim. Na nem jedu W7, 64-bit, Anglictina.
Kdysi, na tom vymenenym jsem jel Vistu Business 32-bit, AJ. Pred nekolika mesici, jeste nez mi uplne odesel, mi odeslo CD a USB: Kdyz tam dam CD ci pripojim USB, tak to dela jakoby jsem tam nic nepripojil / nevlozil. Krome toho mi prestala fungovat Dell Integrated Webcam (kterou ale stale muzu najit na: Start>Devices and Printers).
Avsak, nemohu najit: "Dell Webcam Manager", takze bez tohoto nemuzu zapnout Dell Integrated Webcam, kterou nyni nutne potrebuji. Na internetu jsem pouze nasel k stahnuti 32-bit "Dell Webcam Manager", ktery nemuzu pouzit, protoze mam 64-bit. Mam instalacni CD pro Dell Webcam Manager and Dell Integrated Webcam, ale jelikoz se mi v pocitaci nic neobjevi, kdyz tam vlozim CD ci USB, tak instalacni CD na Dell Webcam Manager and Dell Integrated Webcam, nemohu pouzit.
Prosim, poradte, co udelat, abych mohl zase pouzivat Dell Webcam Manager and Dell Integrated Webcam???

(Kdyz jedu Troubleshoot, tak mi to rika, ze nemuzou identifikovat problem.)
Ja bych rekl, ze to mozna vsechno souvisi s tim, ze mi nemuzou jit USB a CD. Jak to vsechno sprovoznit? A nebo, alespon tu kameru a jejiho manazera? Kameru nyni nutne potrebuji.