Aktivacia windwos XP

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Hegy3
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Aktivacia windwos XP

Příspěvekod Hegy3 » 23 dub 2015 17:32

Zdravím,
Mám taký menší problém s Windowsom XP.
Pred mesiacom cca som si preinštaloval PC a teraz to odomňa pýta Product key ktory neviem kde mám... v dokumentacíí Windows ho nemam a ani na PC nalepeny neni nikde takže si to nemôžem aktivovať...
Skúšal som aj rôzne generatory nato a nič mi nešlo neviete čo stím alebo ako to urobiť prosím vás??
Poprípade čo sa stane ak ho neaktivujem? Budem môcť hrať CSko a surfovať na netE? :D

+ Som si staihol nejake programy 2 na zistenie Product Keyu.. a obidva mi napísali ten istý Product Key (25čísel) a po zadaní mi to aj tak nezobere a napíše, že je neplatný.. nemôže to byť preto že nemam verziu pre viac PC iba pre 1 a keď som ho už dávno použil tak sa vlastne vyčerpal aleob ako to mam napísať.. :D

Reklama
Karrex
Elite Level 10
Elite Level 10
Stav:

Re: Aktivacia windwos XP

Příspěvekod Karrex » 23 dub 2015 17:33

Jak chceš zjistit produkt key, když je nemáš aktivované, logicky tam není ten, které jsi měl před tím.

Všechno ostatní kromě klíče je zbytečně, pokud ho nikde nemáš, máš smůlu. Měl být nalepený na bedně nebo schovaný mezi ostatními dokumenty.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club

Hegy3
nováček
Stav:

Příspěvekod Hegy3 » 23 dub 2015 17:43

takže sa stím nič nedá robiť? :/

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod petr22 » 23 dub 2015 17:45

Klic jde pouzit na stejnem pocitaci opakovane.

Nesmis ho ovsem ztratit - oficialni vyjadreni Microsoft je, ze kdo si ztrati klic, ma proste smulu.

Hegy3
nováček
Stav:

Příspěvekod Hegy3 » 23 dub 2015 17:52

Aha no tak díky aj tak.. tak to budem furt preinštalovávať :D to by šlo nie? vždy po reisntalaci mi to da znova 30d ?

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 23 dub 2015 18:09

Když jsi to reinstaloval tak to po tobě nechtělo klíč ?
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Hegy3
nováček
Stav:

Příspěvekod Hegy3 » 23 dub 2015 18:22

tak aj som to preinstaloval a potom jak som si zakaldal tie učty tak mi tam vyskočilo hento že aktivovat windows cez internet telefon atd.. a to som tam že urobiť neskôr lebo som nevedel nájsť ten klúč ale potom som to furt preklikával iba a potom mi dole v lište začalo vyskakovať občas že Do aktivacie windowsu ostava 30dni a stale to ubúdalo atd...

jaojao
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jaojao » 23 dub 2015 18:44

Myslel jsem, že slovensky rozumím, ale koukám, že ne, nerozumím tomu, že při instalaci tě to nechalo nainstalovat systém bez klíče?

--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Dub 2015 18:56) ---

Nejspíš to bude asi neoriginál systém, ne ?
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )

Hegy3
nováček
Stav:

Příspěvekod Hegy3 » 23 dub 2015 19:14

No áno ja som všetko nainštaloval akurat pri poslednom kroku inštalacie sa ma tam pýtalo na ten kluč a to som odklikol že aktivovať neskôr alebo niečo take tam bolo no.. a potom som bol normalne na ploche a už som iba nainštaloval ostatne drivery a pod... + Servis pack 3 kvôli net.frameworku či čo to bolo a potom počas 30dni mi to písalo dole v lište že zbyva 30dni do aktivace a pod...

HappyMental
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod HappyMental » 23 dub 2015 19:19

Mám tady krabicovou verzi XP Professional. Nevím, jestli je použitá a jak to je s licencí (já sám jsem ji nepoužil). Klíč pošlu do SZ, můžeš zkusit.
I use Arch BTW

Hegy3
nováček
Stav:

Příspěvekod Hegy3 » 23 dub 2015 19:26

Díky moc za klúč ale bohužial mi to píše zase že NESRPAVNY KOD PRODUCT KEY ... :(

--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Dub 2015 19:32) ---

Skúsil som zavoalť na tu bezplatnu zákaznicku linku aby som si zmenil Product Key a jak sa ma tam pýtal na tie čísla čo tam mam napísať tých 10 skupiniek či koľko tak som mu to tam zadal a potom mi povedal že niesu schopný zmeniť môj product key že som sa pravdepodobne stal obetou piráctva... wtf?

zeus
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:

Příspěvekod zeus » 23 dub 2015 20:56

jaojao píše:při instalaci tě to nechalo nainstalovat systém bez klíče?
Nejspíš to bude asi neoriginál systém, ne ?

Zase tak davno to neni, to bys mohl pamatovat ;) Origo CD XP s SP3 cislo nevyzaduje a pak je opravdu 30 dni na jeho zadani a aktivaci.
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”