Ahoj,
Mam asi 14 dni pripojeni na net prez wi-fi (http://www.rcnet.cz), nekdy mi to beha krasne, ale dost casto mi vydrzi pripojeni sotva 3 minuty, pak mi nejde ani ping s routrem, pise mi 100%loss. Kdyz ten router odpojim od zdroje, a zase zapojim, tak je pingn s 0% ztrátou a vsechno beha rychle, ale vydrzi to treba zase jenom 3 minuty. Tady to "restartovani" routru je docela obtěžující, ale kdybych mo mel vedle sebe, tak neřeknu, ale musim jít až do koupelny, a chodit tam 5x za ctvrt hodiny je docela blby. A to nemluvim o tom, ze stahovani se mi vzdy prerusi, ale malo kdy jde navazat.
Ptám se tedy, kde mám hledat chybu?? router (doufam, ze se to tak jmenuje) je znacky PLANET, presnej model nevim, ale jestli je to nutny, tak to zjistím.
Díky za každičkou radu. Cuss.
Velice velmi caste vypadavani wi-finy
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Měl jsem podobné problémy, i když ne v tak krátkých intervalech, a byl to vadný router. Po výměně a nastavení OK. Ještě dodám, že v jednom případě poskytovatel připojení dělal nějaké úpravy a opomenul mi změnit nastavení a to též dělalo takové problémy. Pro jistotu kontaktuj poskytovatele připojení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3735
-
od Kopi