Ahoj, má router Asus RT-N12LX a už asi půl roku mě provází několikrát denně vypadávající internet. PC mám připojený po kabelu kterému jsem dělal koncovky jelikož jsem ho musel táhnout přes 2 stěny a ty díry jsou bohužel malé :/.. Internet funguje normálně jenom prostě několikrát denně vypadává. V PC problém není, zkoušel jsem na ten kabel napíchnout notebook, a dělo se to samé. Ale zajímavé je že když ten PC prostě z toho netu spadne tak mi pořád funguje Wi-Fi na mobilu.. Ten PC jako by tam během toho výpadku vůbec nebyl, router ho vůbec neregistruje. Včera jsem provedl update firmwaru routeru na nejnovější verzi, ale bohužel to nepomohlo. Na router je ještě pomocí kabelu připojená televize. Veřejnou IP nemám, můj poskytovatel je NejTV.
Takže otázka zní: jak to vyřešit?
Pro hnidopichy: řeším to až teď jelikož mě to skoro nijak neomezovalo, sem tam jsem si zahrál tu minihru v google chromu která se při výpadku spustí(moje skóre je 2536), ale rozhodl jsem se to řešit jelikož mi to vypadlo během hry Starcraftu, což mě dostalo.. :)
Díky předem za jakékoliv odpovědi.
Vypadávající internet
Re: Vypadávající internet
Ahoj hra v chromu mě taky docela baví
ale u mě je to poskytovatelem.
Vyzkoušel bych to a jiném kabelu připojil by noťas na metrový kabel cca 29kč dal ho do portu místo pc jestli to bude dělat taky.

Vyzkoušel bych to a jiném kabelu připojil by noťas na metrový kabel cca 29kč dal ho do portu místo pc jestli to bude dělat taky.
Xubuntu 15.04/W7
Kubuntu 16.04/W10
Honor 8
EMUI 5.1 Nugat/ROOT
Huawei Honor 3c
LinageOS Marshmallow/ROOT
C:geo and BusyBox 4ever!
Instalace Linuxu je prvním krůčkem k tomu jak se stát programátorem. ©MrQvik
Kubuntu 16.04/W10
Honor 8
EMUI 5.1 Nugat/ROOT
Huawei Honor 3c
LinageOS Marshmallow/ROOT
C:geo and BusyBox 4ever!
Instalace Linuxu je prvním krůčkem k tomu jak se stát programátorem. ©MrQvik
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Podle mě je problém v tom kabelu, aspoň popis tomu nasvědčuje naprosto. Prostě vezmi jinej a natáhni ho zatím okolo.
A zvětšit díru trvá minutu a to i s hledáním a přípravou nářadí
.
A zvětšit díru trvá minutu a to i s hledáním a přípravou nářadí

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Sakra toho jsem se bál
Zas budu muset povytahovat všecky kabely a pak natáhnout nové...
Ale fakt nechápu proč ten kabel nefunguje, koncovku jsem dělal komprimačkama, pořadí drátku sedí a všechny jsou v té koncovce na konci a žádný není kratší... :/

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4658
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 3
- 3040
-
od Signalista97