Zdravím PC-Help,
Chtěl bych se zeptat, proč nemohu rozjet svuj TS3 server. Koukal jsem na mraky návodů, ale všechny jsou na jedno brdo, ale to brdo mi bohužel nechce fungovat.
Stáhl jsem si z TS server jejich TS3 server, kde jsem si vytvořil admin token.
V bráně Firewall jsem vytvořil pravdlo pro porty -> UDP 9987, TCP 10011, TCP 30033
Jako další jsem vytvořil ty samé porty v modemu Hauweu EchoLife HG520i
(V nastavení routeru bude možná chybička. Nemohl jsem to tak přesně najit, protože většina návodů je pro modem typu TP-Link)
Byl jsem z toho hodně zmaten, možná že je chyba tady.
Pak jsem se chtěl připojit přes moji IP adresu, kterou jsem zadal do server addres v TSku, ale to mi odmítalo přijmout (Failed to connect to server)
hledal jsem i moji Veřejnou IP, ale to je ta samá (Omlouvám se, ale jsem v tom totální blb)
Jedině co šlo, tak tam jít přes "localhost", ale to se pak na mě samozřejmě nemohou připojit moji kamarádi. Fakt už nevím jak na to, kdybyste mi poradili, tak bych vám byl moc vděčný.
Hraji totiž 3 hry a každý má svoje TSko a hledat se na nějakém jiném TSko je děs. Tak jsem se v každé guildě domluvil, když udělám vlastní server, tak by šly tam. Protože mohu obětovat starý notes, který může jet furt a na ten TS hosting stačí :). Bohužel mi to nejde nastavit :)
Děkuji za jakoukoli vaši radu, protože já nikde chybu nevidim :). Děkui
TS3 server na PC
- Lurthis
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
TS3 server na PC
Celý váš život je On-line. A to může být použito proti vám.
Re: TS3 server na PC
Ahoj,
Když jsem já zkoušel založit vlastní TS3 server pro mě a kámoše tak mi to taky nešlo, ale nakonec jsem s kamarády vyzkoumal, že když jste spolu na Tunngle (http://www.tunngle.net/en) popřípadě na Hamachi tak nám to šlo přes ten localhost...
Když jsem já zkoušel založit vlastní TS3 server pro mě a kámoše tak mi to taky nešlo, ale nakonec jsem s kamarády vyzkoumal, že když jste spolu na Tunngle (http://www.tunngle.net/en) popřípadě na Hamachi tak nám to šlo přes ten localhost...
PC: CPU Intel Core i5-6500 GPU MSI GTX 970 GAMING 4G MB B150 GAMING M3 - Intel B150 RAM Kingston HyperX Fury Black 8GB DDR4 2133 HDD Seagate Desktop HDD - 1TB PSU Seasonic S12II-620 620W Case Fractal Design Define R4 window OS Windows 10 Home CZ 64-bit
- Petr Hnátek
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš veřejnou IP adresu, tak kámošům by mělo jít se připojit přes tu veřejnou a ty logicky musíš přes localhost, nikoli přes tu veřejnou.
Pokud by jsi chtěl, můžeš si udělat místnost u mě na TS :)
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
proč by musel přes localhost? když si proroutuje IP tak může aj přes tu adresu...
hele lepší máš si koupit nějakej virtual za pár Kč měsíčně a na Linuxu takové problémy nebudou..

hele lepší máš si koupit nějakej virtual za pár Kč měsíčně a na Linuxu takové problémy nebudou..

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
- Petr Hnátek
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
beather píše:proč by musel přes localhost? když si proroutuje IP tak může aj přes tu adresu...![]()
Napsal jsem ten nejjednodušší způsob

- Lurthis
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Petr Hnátek píše:Pokud máš veřejnou IP adresu, tak kámošům by mělo jít se připojit přes tu veřejnou a ty logicky musíš přes localhost, nikoli přes tu veřejnou.
Tak veřejnou adresu mi to nějak vyfluslo, ale moc veřejně nefunguje

Celý váš život je On-line. A to může být použito proti vám.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1583
-
od DeNNI85
Zobrazit poslední příspěvek
11 bře 2025 21:32