Jak dát do steamu 2e?
Jak dát do steamu 2e?
Ahoj, chci se zeptat, jak mám dát do Steamu 2e. Zkoušel jsem viewtopic.php?t=134902 a aplikaci http://www.enhancedsteam.com/ ale všechno je nad 5e. Když vše potvrdím napíše to: ,,Došlo k chybě při inicializaci nebo aktualizaci transakce. Vyčkejte chvíli a opakujte akci nebo požádejte o pomoc službu podpory." Potřebuju 0.29e na novou operaci v CS:GO a na PSC mám ještě 62kč = 2e. Děkuji za pomoc.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak dát do steamu 2e?
Vítej na PC-help,
minimální částka, kterou lze vložit je zmíněných 5 euro.. míň tam prostě nedostaneš
doporučuji ti domluvit se s někým, kdo odkoupí nějaký tvůj item na tržišti, aby jsi dostal těch 30 centů
minimální částka, kterou lze vložit je zmíněných 5 euro.. míň tam prostě nedostaneš

doporučuji ti domluvit se s někým, kdo odkoupí nějaký tvůj item na tržišti, aby jsi dostal těch 30 centů

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Ok, díky moc za přivítání a za radu :)
- Pepulin
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Měl jsem včera stejný problém, teď už píšu a u sebe mám 500kč Paysafe karty 

PC: CPU: Intel Core i5 6600 GPU: nVidia GeForce GTX 970 RAM: 8GB Kingston DDR4 Zdroj: Seasonic 520W MB: MSI H170 Gaming M3 Case: NZXT Source 340
PS 1 Slim
PS 1 Slim