Nefunguje zvuk -Skype Vyřešeno

Vše ostatní o bezpečnosti…

Moderátoři: memphisto, Mods_senior, Security team

traminek
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: leden 11
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod traminek » 24 bře 2018 19:45

Ten nefunguje,nechápu proč...



Reklama
RIKI22
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4622
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod RIKI22 » 24 bře 2018 19:47

Odinštaloval si najskôr Skype a reštartoval PC? Máš Win10 ?
https://www.filefactory.com/file/7k04ognoyog9?ns=1&dd=1

traminek
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: leden 11
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod traminek » 25 bře 2018 10:44

Dík za link,už Skype funguje.Já jsem měl staženou nějakou shit verzi,už podle průběhu instalace...
Každopádně tím problém není vyřešen.Jsou tam stejné možnosti,HDMI a SPDIF.Já to ale testuju u svého PC,tchýně je 30 km od nás.Ona má ale stejnou konfiguraci,W7, HD 6450,monitor s repráky a propojení HDMI.Mě to jede,jí ne.Šlo by to nějak řešit přes vzdálenou pomoc,nebo něco takového.Zkusil bych to na té starší verzi,dík za pomoc.

cunik.cz
Level 3
Level 3
Příspěvky: 614
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod cunik.cz » 25 bře 2018 10:55

Můžeš, TeamViewer bude asi nejlepší

traminek
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: leden 11
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod traminek » 25 bře 2018 15:28

Dík,zkusím.I když s tím nemám žádnou zkušenost...

RIKI22
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4622
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod RIKI22 » 25 bře 2018 15:33

Druhá strana nech si stiahne Team-Download QuickSupport.

traminek
nováček
Příspěvky: 12
Registrován: leden 11
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod traminek » 25 bře 2018 16:14

Dík,zkusím.Já asi budu potřebovat full verzi,že?

RIKI22
Master Level 7
Master Level 7
Příspěvky: 4622
Registrován: únor 16
Pohlaví: Muž

Re: Nefunguje zvuk -Skype

Příspěvekod RIKI22 » 25 bře 2018 16:17

Nie.Stiahni si tú ponúkanú verziu v13.1.1548.Vyber si možnosť - Len spustiť.Nemusíš to inštalovať.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Zvuková karta - nefunguje zvuk
    od WilliamDehner » 30 led 2019 19:21 » v Problémy s hardwarem
    2
    402
    od WilliamDehner
    30 led 2019 21:27
  • Nefunguje zvuk ve hrách
    od PATOS12 » 07 dub 2019 17:25 » v Hry
    4
    738
    od kecalek
    11 čer 2019 19:30
  • Nefunguje zvuk - Realtek HD Audio
    od MachrCZ » 28 pro 2018 16:50 » v Problémy s hardwarem
    13
    1264
    od MachrCZ
    28 pro 2018 19:19
  • Nefunguje mi zvuk po reinstalizaci
    od Adam Vaněk » 19 pro 2018 15:08 » v Vše ostatní (sw)
    4
    582
    od petr22
    19 pro 2018 17:40
  • Nefunguje zvuk ve hrách. Prosím pomoc.
    od Petasko » 04 bře 2019 19:28 » v Hry
    4
    845
    od Petasko
    08 bře 2019 16:39

Zpět na “Vše ostatní (bezp)”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host