Jou hou,
potřebuji koupit dva monitory s úhlopříčkou 27-34 palců. IPS panel, kvalita atd znáte to
Cena za jeden by měla být okolo 15k. Nejlépe jeden 27" a druhý větší až 34". Rozlišení WQHD.
Monitor z odkazu je kvalitní a zda se že na poměry IPS panelu je i rychlý tzn má relativně velkou odezvu. Nesplňuje tvůj požadavek na rozlišení a to WQHD tzn 4k, protože monitor disponuje panelem s rozlišením QHD tzn nižším. Jestli to má být na hry, tak 4K už celkem dá grafice zabrat a chtělo by to pořádnou grafiku min RTX 2080 ideálně RTX 2080ti. Když už volíš dva monitory, tak bych vzal tedy jen s rozlišením QHD s 144Hz klidně ten od Gigabytu a druhý klidně 4K. Napiš ještě jakou máš sestavu, jestli je pro tebe i QHD věc využitelná...
///
EDIT: Beru zpět přehlédl jsem se... čili monitor od Gigabytu je podle recenzí slušný, takže bych bral ten.
Naposledy upravil(a) Skeleton dne 17 srp 2019 21:13, celkem upraveno 1 x.
ABBC3_SPOILER_SHOW
PC AMD RYZEN R5 3600 @4.4 GHz + SCYTHE Ninja 5 | MSI X570 UNIFY | PATRIOT Viper 4 2x8GB @3200 MHz | MSI GTX 1070 8G Gaming Z | SAMSUNG 850 EVO 500GB a 970 EVO PLUS 1TB | WD Blue 2TB | EVGA Supernova G3 550W | PIONEER BDR-207EBK | BEQUIET Dark Base 900 Pro + 6x BEQUIET Silent Wings 3 Příslušenství MSI OPTIX MAG24C | A4Tech Bloody A8 | Dell KB522 | AudioTechnica ATH-AVC500
dneska mi po deseti letech odešel Monitor a chtěl bych Vás požádat o doporučení na monior 27-32 palců do cca 5000,- Kč pokud možno v energetické třídě D a lepší.
děkuji,
Poslední příspěvek
ano a proto si lepší připlatím a kupuji MSI - už to je vybrané - jen musím vyčkat cca měsíc
Zdar chlapy už mě z toho začala bolet hlava tak se jdu optat sem jestli tady najdu nějaké majstrštyky co se v tom vyznaj
nyní mám - Benq XL2411z 24palce
Plánuji koupit novou grafiku a na mém monitoru není Display port ani pořádné HDMI (víc jak...
Poslední příspěvek
Proč si za zhruba stejné peníze pořídit menší/užší monitor,
který (dobře vybraný) může přežít i 2-3 obměny kompu?
Pokud by stávající komp nestíhal 3440x1440, vždy se dá hrát v menším okně, např.:
- 16:9 1920x1080
- 21:9 2560x1080
- 16:9 2560x1440
-...
Krásný den,
dostal jsem od mé ženy k narozeninám PC sestavu .
+Bohužel zatím nemám monitor.Jelikož jsem vášnivec do PC her chtěl bych monitor který bude absolutní top co může být do cca 37k
Napadl mne monitor : MSI MPG 321URX QD-OLED
32 Dell...
Poslední příspěvek
Posoudit nemůžu nemůžu když mám IPS :D Ale co jsem to viděl někde vystavený tak paráda.
Ale ultrawide jako takový je skvělej. Částečně nahrazuje 2 monitory a hry jsou daleko imerzivnější.
Zdravím,
mám připojené dva monitory a jako hlavní mám oled 240hz 4k a jako vedlejsi bud 4k tv 60hz nebo fullhd 60hz monitor. deje se mi ze na vedlejsi obrazovce mi videa a filmy jedou tak na 15 fps... A je jedno zda je to display port nebo hdmi....