W 10 přeinstal, kvůli černé ploše

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

stuartik
Level 2
Level 2
Příspěvky: 182
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

W 10 přeinstal, kvůli černé ploše

Příspěvekod stuartik » 11 říj 2019 09:04

Čau
nedávno jsem řešil černou plochu a možný ransomware ,tak jsem windows přeinstaloval no a hned dám celkový test AVASTEm a nepsalo to to samé co před reinstalací, přitom ty složky v počítači ani nejsou je to jen lákání na to aby si to člověk koupil ?nebo je tam stále nějaká hávět ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.



Reklama
Uživatelský avatar
gogo1963
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2317
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: W 10 přeinstal, kvůlu černé ploše

Příspěvekod gogo1963 » 11 říj 2019 09:06

Avast odinstaluj, ušetříš si nervy ... které složky v počítači nejsou? Tohle vůbec neřeš ... Windowsácký defender je v pohodě ...

stuartik
Level 2
Level 2
Příspěvky: 182
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: W 10 přeinstal, kvůli černé ploše

Příspěvekod stuartik » 11 říj 2019 09:17

OK budu ti věřit ,ale logicky reinstalací to čisté vlastně musí být že ? jo už jdu na to

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19243
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: W 10 přeinstal, kvůli černé ploše

Příspěvekod ITCrowd » 11 říj 2019 09:19

Defender rozhodně v pohodě není, ledaže bys chtěl chytit virouše. Kdyby byl v pohodě, proč by se asi tak platilo za pořádný antivir?
Avast se bohužel z korektního produktu posunul směrem ke komerci, takže tyto hlášky vyplivuje v naději, že si zaplatíš za jeho kompletní produkt.
Osobně používám avast v kombinaci se zonealarm, oboje ve free verzi už spoustu let.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

stuartik
Level 2
Level 2
Příspěvky: 182
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: W 10 přeinstal, kvůli černé ploše

Příspěvekod stuartik » 11 říj 2019 09:35

No a počkat teď jsem ale zjístil že ty tři složky se v mém počítači nachází

Dodatečně přidáno po 1 minutě 16 vteřinách:
Ale i tak ,přeinstaloval jsem pc jestli to tam bylo ten ransomshit tak už to tam přece být nemůže pokud by avast měl pravdu

Dodatečně přidáno po 4 minutách 35 vteřinách:
Nevim proč jsem z toho teď nějaký nervozní, hlavne kdybych měl platit přes banku nebo tak

Uživatelský avatar
gogo1963
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2317
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: W 10 přeinstal, kvůli černé ploše

Příspěvekod gogo1963 » 11 říj 2019 10:21

ale avast nepíše, že máš "ransomshit", Avast píše, že ho můžeš chytnout z jím uvedených důvodů ...

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 19243
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: W 10 přeinstal, kvůli černé ploše

Příspěvekod ITCrowd » 11 říj 2019 10:30

Jak psal gogo. A jak jsem psal já. Není to zpráva o nákaze.
Dále - ransomware nesbírá bankovní údaje.
A ještě - co existuje svět počítačů - vždycky existovali a budou existovat uživatelé, které jakákoli hláška antiviru vyplaší tak, že okamžitě formátují disk a reinstalují systém.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

stuartik
Level 2
Level 2
Příspěvky: 182
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: W 10 přeinstal, kvůli černé ploše

Příspěvekod stuartik » 11 říj 2019 10:41

Aha dobře ,díky


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Přeinstal windows 10
    od stuartik » 01 říj 2019 15:33 » v Problémy s hardwarem
    27
    1592
    od gogo1963
    03 říj 2019 07:36
  • OBS nahrávání černé obrazovky
    od Krieger » 25 led 2020 19:13 » v Vše ostatní (sw)
    6
    692
    od Krieger
    26 led 2020 02:19
  • Černé blikání monitoru ale ne při zatěži
    od vipernj » 16 led 2020 16:20 » v Problémy s hardwarem
    0
    323
    od vipernj
    16 led 2020 16:20
  • občasné černé probliknutí monitoru
    od mafian » 08 bře 2020 22:02 » v Problémy s hardwarem
    3
    410
    od Nitram1980CZ
    09 bře 2020 00:36
  • Win.10 sekání kvůli grafice.
    od vlado33333 » 29 čer 2020 10:56 » v Windows 10, 8, 7, Vista, XP…
    8
    351
    od vlado33333
    02 črc 2020 09:10

Zpět na “Problémy s hardwarem”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Xcoda, šulda a 3 hosti