Potřebovala bych, aby se mi spustilo makro, když změním hodnoty konkrétních buněk, konkrétně se mi jedná o "datumy" a to u položek "FG termínů a datumy nakládek". FG termíny a datumy nakládek jsou vždy ke konkrétnímu číslu kontraktu. Kontrakty jsou uloženy ve sdíleném disku. V kontraktech se evidují změny FG termínů a datumy nakládek. Každý kontrakt je uložen zvlášť ve formě .xlsx. Mám jeden sešit, kde mám zaevidované data ze všech kontraktů a chtěla bych mít v sešitu i přehled změn datumů "FG termínů a datumy nakládek"
V příloze posílám přílohu pro ujasnění. V případě jakýkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat. Děkuji

Poznámka: aktualizovala jsem excelovou tabulku, kde jsem vytvořila dva sloupce pro FG termíny a pro datumy nakládek. V daných sloupcích by se evidovali změny FG termínů a datumy nakládek.
Přidávám další poznámku:
Dobrý večer, změny se zaznamenávají v kontaktech, které jsou uložené ve sdílené složce S:\LOGISTIKA\Y\Loading plány\Zasláno na BO\kontr. V příloze posílám vzor jak vypadá kontrakt.Potřebovala by se všechny změny z kontraktů evidovali v sešitu "PŘEHLEDU PLÁNOVANÝCH PŘEPRAV 2019" a to ve sloupcích AC a AD.Je to možné? Uvítám jakékoliv nápady, kdyby Vás i něco jiného napadlo.V Makrech jsem teprve začátečník