Zlínský kraj - slet - oblastní organizace

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

pikaso.andreas
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Zlínský kraj - slet - oblastní organizace

Příspěvekod pikaso.andreas » 07 pro 2007 18:36

Takže, nejlepší bude, založit téma přímo na Zlín a okolí. Sraz by mohl být ve Zlíně. Byl by to slet pro lidi z okruhu 100 Km :-) zhruba... V tématu sletu jsou lidé, co chtějí ve Zlínské odnoži dělat nástěnkáře a v kantýně, tyhle místa jsou volné. Můžeme udělat volby, na předsedu a ostatní pozice v kmenu ;-) Mám další nápady, třeba když bude někdo mít extra problém s PC, může člen Zlínské odnože vyrazit problém řešit :-) Něco jako žlutí andělé na cestách... Takže Andělé u PC .... Co si myslíte? A občas se udělají větší akce pro celou ČR a pokaždé můžou být na jiném místě... Jednou ho udělají Zlíňáci, později Pražáci .... 8)
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl :-D

Když mám čas, dělám geoboardy pro děti.

Reklama
Tomme
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomme » 07 pro 2007 18:44

a co takhle, aby si každej oslavoval v místě jeho bydliště členství na PC-Helpu :evil:

pikaso.andreas
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod pikaso.andreas » 07 pro 2007 18:48

To jako lidi z Otrokovic ať jsou v Otrokovicích? A ty z Prahy ať si zůstaneš v Praze... Rozumím tomu dobře?
Rád se přiučím od zkušenějších... A učený z nebe nespadl :-D

Když mám čas, dělám geoboardy pro děti.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 07 pro 2007 19:50

já jsem ze Zlína, ale "žlutého anděla" bych fakt nestíhal dělat.mám školy až nad hlavu. obzvláště když zlínské UTB začíná a končí nejdřív, takže když se všichni ještě flákají tak nám už začíná zkouškové a žádná sranda to není
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Baron Prášil
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod Baron Prášil » 07 pro 2007 19:55

hele,nic proti zlínskýmu ani jakýmukoliv kraji.ale držme tu diskusi v původním tématu.znaj ho zlíňáci i plzeňáci.

Tomme
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Tomme » 07 pro 2007 20:00

pikaso.andreas píše:To jako lidi z Otrokovic ať jsou v Otrokovicích? A ty z Prahy ať si zůstaneš v Praze... Rozumím tomu dobře?

ne, ale kdyby každej chtěl sjezd ve svym městě, tak by asi nikdo nepřijel a každej "slavil" u sebe doma

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”