Skyrama Flash launcher, po spuštění - přihlášení BLACK SCREEN Vyřešeno
-
- nováček
- Pohlaví:
Skyrama Flash launcher, po spuštění - přihlášení BLACK SCREEN Vyřešeno
Ahoj, vím že asi v celku divné ptát se na rozjetí takové staré online hry (skyrama - letiště), ale je stále fajn. Nicméně tři dny mi ten laucher jel na pohodu, ale dnes se přihlásím a black screen. Nevím co s tím, povoloval jsem cookies a zkusil reinstal (několikrát) stále black screen, Četl jsem že by to mohlo být spojeno s qtwebengineprocess. Ale z rad na anligckých webech jsem to nepobral. Tak zkusím pomoc tady. Díky
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: Skyrama Flash launcher, po spuštění - přihlášení BLACK SCREEN
Primarni vec je, ze ta vec je udelana ve Flashi - existence neceho takoveho by mela byt zakonem zakazana.
Vyzaduje totiz Flash Player, ktery je prakticky ve vsech prohlizecich aktivne blokovan a z pocitacu aktualizacemi mazan.
Primo na webu te hry je ceska sekce - tam o tom nic nepisou?
Hlavni problem ale stale spociva v tom, ze je ta hra napsana v necem, co se uz davno nepouziva a je zablokovano.
Vyzaduje totiz Flash Player, ktery je prakticky ve vsech prohlizecich aktivne blokovan a z pocitacu aktualizacemi mazan.
Primo na webu te hry je ceska sekce - tam o tom nic nepisou?
Hlavni problem ale stale spociva v tom, ze je ta hra napsana v necem, co se uz davno nepouziva a je zablokovano.
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Skyrama Flash launcher, po spuštění - přihlášení BLACK SCREEN
No právě oni přecházeli z prohlížečů na launcher protože flash skončil nebo tak něco. Tak tím si to asi pokryli ne ? Jediná rada od adminů byla povolit cookies, což jsem vlastně udělal. Psal jsem jim ještě jednou tak uvidíme.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 11 vteřinách:
No tak to je fakt sranda, zrovna ted jsem to ze srandy zkusil zapnout, a jede mi to
Dodatečně přidáno po 1 minutě 11 vteřinách:
No tak to je fakt sranda, zrovna ted jsem to ze srandy zkusil zapnout, a jede mi to
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 22
- 3499
-
od Elbeckho
06 led 2024 12:20
-
-
Hledáme spoluhráče Call Of Duty: Modern Warfare/Black Ops Cold War/Vanguard/Black Ops 6 (private matches)
od Kogaku » 08 srp 2024 14:22 » v Hry - 7
- 8304
-
od Kogaku
26 lis 2024 23:47
-
-
- 0
- 999
-
od Søren
19 říj 2024 18:16