Ten pocitac neni stary 2 roky, ale 6 a pul roku. Za tu dobu muze odejit kde co.
Uz samotna zakladni deska byla nevhodne zvolena, to je deska pro kancelarske pocitace.
Muze byt vadna RAM, muze byt vadna zakladni deska, muze byt vadny zdroj, nebo i neco jineho,
klidne i procesor.
Pády všech her
-
- nováček
- Pohlaví:
Re: Pády všech her
Jaky je presne typ zdroje? Lacine neznackove zdroje sou nebezpecne pro sve okoli a pady systemu take casto zpusobuji.[/quote]
zdroj by mel byt asus 550W a ta RAM původni 8GB 2666MHz tak že stejna frekvence nakonec.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 17 vteřinách:
ano PC je stary 4-5 let kupoval jsem ho na rychlo a dočasně a na konec my zůstal. Jen jsem ho před cca 2 a půl lety trochu uprgadoval. Byla tam i3 a 8 gb RAM
zdroj by mel byt asus 550W a ta RAM původni 8GB 2666MHz tak že stejna frekvence nakonec.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 17 vteřinách:
petr22 píše:Ten pocitac neni stary 2 roky, ale 6 a pul roku. Za tu dobu muze odejit kde co.
Uz samotna zakladni deska byla nevhodne zvolena, to je deska pro kancelarske pocitace.
Muze byt vadna RAM, muze byt vadna zakladni deska, muze byt vadny zdroj, nebo i neco jineho,
klidne i procesor.
ano PC je stary 4-5 let kupoval jsem ho na rychlo a dočasně a na konec my zůstal. Jen jsem ho před cca 2 a půl lety trochu uprgadoval. Byla tam i3 a 8 gb RAM
Naposledy upravil(a) echo-cz dne 22 říj 2024 13:49, celkem upraveno 2 x.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
1. Memtest z flashky nech bezet nekolik hodin
2. Prohod stavajici RAM za tu 8GB (tu 8GB a 16GB tam muzes mit soucasne, az nebudes testovat a obe budou OK)
3. Pokud se v bodech 1. a 2. nenajde chyba zkus jiny zdroj
2. Prohod stavajici RAM za tu 8GB (tu 8GB a 16GB tam muzes mit soucasne, az nebudes testovat a obe budou OK)
3. Pokud se v bodech 1. a 2. nenajde chyba zkus jiny zdroj
-
- nováček
- Pohlaví:
Problem se nevyresi DALSI ramkou, ale test te STAVAJICI ji potvrdi nebo vylouci jako pricinu. Proto ti tu uz dva psali, at ho provedes.[/quote]
Piše to chyby červeně na 6.68GB ramky. To asi bude problém že? Jak můžu vědět že to je ramkou a nedělá to základní deska. Respektive že ty paměti neničí základní deska?
Piše to chyby červeně na 6.68GB ramky. To asi bude problém že? Jak můžu vědět že to je ramkou a nedělá to základní deska. Respektive že ty paměti neničí základní deska?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Level 5.5
- Pohlaví:
Vyzkousis jinou pamet v tehle desce a tuhle pamet v jine desce?
Ze by deska nicila pameti se podle me zas tak casto nestava.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- nováček
- Pohlaví:
Zivan píše:Vyzkousis jinou pamet v tehle desce a tuhle pamet v jine desce?
Můžu v této desce vyzkoušet jinou. Ale asi nemám možnost vyzkoušet tuto paměť v jiném pc
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Vyzkoušej jinou RAM, to už si měl vyzkoušet dávno když ji máš a necituj pořád předchozí příspěvek, jen plevelíš téma.
Člověk se pořád učí.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Ano, takto obvykle vypada vadna RAM.
Zkus tam ten 8GB modul co mas, a opet test.
Zkus tam ten 8GB modul co mas, a opet test.
-
- nováček
- Pohlaví:
Druhá RAM ok. A zatím to vypadá že je po problému. Tak jsem rovnou objednal 2x 16GB
Dodatečně přidáno po 3 minutách 34 vteřinách:
Děkuji všem za rady. Po pravdě jsem nečekal že to tu s pomocí vyřeším ale opak byl pravdou. Ještě jednou díky všem zúčastněným.
Dodatečně přidáno po 3 minutách 34 vteřinách:
Děkuji všem za rady. Po pravdě jsem nečekal že to tu s pomocí vyřeším ale opak byl pravdou. Ještě jednou díky všem zúčastněným.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Udelej u tech novych pameti pro jistotu take Memtest. Uz jsem videl nove pameti vadne.
-
- nováček
- Pohlaví:
Už mě to taky napadlo. Člověk nikdy neví jakej polskej šunt mu přistane. Viděl jsem jak falšujou třeba DOT na pneumatikách.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1896
-
od jan l
11 led 2024 20:15