Prrededm se ommlouvam za tto jak pisi, nic mene to neni ma vina...Klacesnicee spattne funguje. Pisee vice znaku pri jeddnom doteku ale cco je horrsi je to , ze drzeni shiftu cci meezerniku nefunguje rovnez dobre...Zkousel jsem vymenit 3 klavesniice,, reinstal windowsu (w10 Pro). Odstranit ovladac a nainstalovat zas...nic nepomaha....Probleem ss klavvesnicci...Zadne viry v pc.
Pred nedavnem jsem nainstaloval hru World War Z, a ta tenhlle divnej bbug zpousti, nic mene i ppo reinstallaci windows...tudiz je problem jinde. Vazne prosim o pomocc je to neunosne. Snizeni citlivosti klavesnice jsem zkousell taky,,nefunnguje...zmenna jazyka nefunguje, po reinstalu winddowsu to chvily fachalo,, ve hre to takky slo v pohode, a pak se to zz niceho nic zase takhle preplo. Podrzeeni shiftu nebo mezerniku se stopuje , takze se jakoby resetuje a mezezrnit ani shift nevydrzi plynnout, a pak ta idiocka vec s ttim, ze napisuu jedno pismmeno a ono to napise dve nebo tri naraz...
Kllavessnice - velky problem POMOC ! Vyřešeno
Re: Kllavessnice - velky problem POMOC !
Bez myši a dalších USB zařízení totéž?
Někdo ti pomůže udělat bootovací USB flešku LIVE Linux, například Manjaro, MINT, Ubuntu.
Pokud to bude dělat i klávesnice na Linuxu, je to deskou.
Vyzkoušej load default záznam BIOS.
Pokud ne a skutečná přeinstalace systému nepomohla, máš asi problém zabudovaný v partišně disku s Windows.
Někdo ti pomůže udělat bootovací USB flešku LIVE Linux, například Manjaro, MINT, Ubuntu.
Pokud to bude dělat i klávesnice na Linuxu, je to deskou.
Vyzkoušej load default záznam BIOS.
Pokud ne a skutečná přeinstalace systému nepomohla, máš asi problém zabudovaný v partišně disku s Windows.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
1)
Zdroj: Pravidla fóra
2) A teď to důležitější: hra World War Z je získaná legálně, nebo se jedná o upirátěnou verzi?
název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu. Vyvarujte se použití názvu příspěvku jako "Prosím pomooooooc", "Help", "Co s tím", "Problém s..." a podobně #
Zdroj: Pravidla fóra
2) A teď to důležitější: hra World War Z je získaná legálně, nebo se jedná o upirátěnou verzi?
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Jasne ze legalne...vzdyt je epic nabizel zdarma ted...
Windows jsem nainstalovall na uplne ejinny y dissk, a stejnee sse tto dela. zajimave je, ze vcceera jsem hral celej den bez tohodle proobleemu...Nemuze tot ddellat nnejaka klavesova zkkratktka ?
Vyjmul jsi původní disk a vložil jsi jiný, který v tom PC nikdy nebyl a udělal jsi instalační USB na nové flešce na úplně jiném počítači? Klávesnice chybuje s čistými Windows?
Vyzkoušej nouzový režim Windows.
Pak se vrať k radím o desce, BIOSu a Linuxu.
Vyzkoušej nouzový režim Windows.
Pak se vrať k radím o desce, BIOSu a Linuxu.
Ověř toto nastavení - ve win je možné nastavit prodlevu chování klávesnice:
- od kdy má spustit opakování znaku po přidržení klávesy
- a dtto nastavení prodlevy opakování znaku
- od kdy má spustit opakování znaku po přidržení klávesy
- a dtto nastavení prodlevy opakování znaku
takze jsem zjistil co to dela...dela to klavesa windows...po opakovanem stisknuti to bylo lepsi, a pak zase a zase a uplne se to fixlo...neda se to nejak zakazat ?
Dodatečně přidáno po 24 vteřinách:
A to prodlevu jsem uz zkousel, taky jsem to psal hned na zacatku.
Dodatečně přidáno po 24 vteřinách:
A to prodlevu jsem uz zkousel, taky jsem to psal hned na zacatku.
Na vsech 3 klavesnicich?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
- pcmaker
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jsou k PC připojená nějaká další zařízení USB? Zkoušel jsi ten live Linux z flešky? BIOS na MB je aktuální?
Vzdyt jsem napsal, ze jsem to vyresil...delala to klavesa windows vedle ctrl a altu...
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 19536
-
od Tay
Zobrazit poslední příspěvek
10 úno 2025 12:09