ski1961 píše:@zivan
ano, ten můj notebook má šestijádro Ryzen 5500U a ano v serv. příručcce je psáno HDMI 1.4b,
takže chápu tedy správně, že kupovat QHD displej je zcela zbytečné ?
Pokud HDMI 1.4b zvládá 1440p (QHD) do 75 Hz, tak...
(...vem noťas a někde si QHD vyzkoušej/ověř.)
ski1961:
QHD neni zbytecne, pokud neni problem s velikosti pisma a nekdo treba casto prohlizi velke tabulky se spoustou radku a sloupcu, tak vyssi rozliseni vyuzije. Kdyz na to ale nevidi, zvetsi si pismo na 125%, tak nebude mit o moc vic mista, nez na fullHD.
Jaky monitor mas ted u te sestavy v podpisu?
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Jasne, takze 24" s fullHD. Pokud mas nastavene meritko textu na 100%, tak to same rozliseni na 27" monitoru bude znamenat, ze se ti tam vejde uplne to same, jen to bude vsechno o cca 12% vetsi. U QHD bude pismo mensi, nez na tom soucasnem, ale vejde se tam toho vic.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
Dobrý den, rád bych si nechal poradit s výběrem notebooku, který bude sloužit na programování + běžné domácí využití (úložiště osobních věcí, surfování na internetu). Na hraní mám konzole a na sledování obsahu TV.
Aktuálně tvořím na služebním ntb...
Poslední příspěvek
U levneho notebooku nelze zivotnost 5 let garantovat ani predpokladat.
Pokud ma notebook vydrzet, tak procesor co nejmene topi.
Zdravím,
před pár měsíci jsem zde psal protože jsem měl problémy se svým notebookem. Vypadalo to, že jsem problémy vyřešil, avšak nakonec se zjistilo že asi obě grafiky jsou mrtvé, takže jsem se rozhodl koupit špice stolní PC.
Nejsem vůbec expert na...
Zdravím, mám v plánu koupi nového herního PC a podle toho co jsem se dočetl, se nevyplatí kupovat již sestavenou sestavu, ale nechat si ji postavit. Nejsem si jist zda-li bych sestaveni zvládl sám, takže doporučení kde si to nechat postavit rád...
Poslední příspěvek
240 fps samozřejmě v QHD většina her zvládat nebude (tedy ve vysokých detailech). Prostě mi ale přijde, že k tak výkonné sestavě by měl patřit jemnější obraz. Kompetitivní střílečky už asi dvacet let nehraju, takže nedovedu posoudit, nakolik to...
Dobrý den, našel jsme dvě pc sestavy okolo 16 000.Chci poradit jaká je lepší nebo co tam změnit. Potřebuji to na práci a také sem tam na hry. A ještě se chci zeptat kde si mam koupit levně windows. Díky
1.sestava
CPU: AMD Ryzen 5 5500
GPU: XFX...
Poslední příspěvek
Doporučil by jste mi teda nějakou základní desku?
Já jsem našel tuhle GIGABYTE A520M DS3H V2 snad bude o trochu lepší,ještě i grafiku vyměním za tuhle GIGABYTE GeForce RTX 5060 WINDFORCE 8GB.