Vidime to tak, ze videt neni ve vyjmenovanych slovech po v, aby se psalo "vydet"
Intel i5 13400F urcite vymenit, driv nez se projevi vyrobni vada 13 a 14 generace. Vykon za AMD
ktere se aktualne prodava za velmi priznivou cenu vice nez pokulhava.
Jenze on to neni jen procesor, vymena znamena novou desku i RAM.
Ahoj, tak AMD 9700X je doma, nyní se ale oběvil jiny problém a to jsou teploty, v klidu jsou teploty cca 55-60 a v záteži až 85-90 bude asi potřeba i lepší chladič? ted mám Fera 5
MB /PRIME B760M-A WIFI D4 CPU /Intel i5 13400F 2.5 GHz + SilentiumPC Fera 5 RAM /Kingston HyperX Fury 24GB (Kit 2x8GB,2x4GB) 3200MHz DDR4 GPU /ASUS PRIME GeForce RTX 5070 O12G SSD /WD BLUE SSD SN550 250GB NVMe M.2 + WD Blue 3D NAND SSD 1TB PSU /Seasonic Focus GX-650 GOLD CASE /Zalman S5 Black OS /Windows 11 Pro 64Bit
Ahoj, chtěl bych od Vás poradit motherboard, nynější ASUS A520M - plus 2 mi odešla, cpu mam ryzen 5 5600X a 32GB RAM a levnější je koupit jinou desku, než jít do AM5, chtěl bych nějakou lepší desku a nejlépe s integrovanou wifi a bluetooth, dále by...
Poslední příspěvek
Reset BIOSu byl proveden?
Spustit desku s RAM na zakladni frekvenci.
Videl jsem par desek, co se nejak spatne nastavilo casovani RAM a po resetu BIOSu to nabehlo.
Zdravím, v pondělí sem přidával RAM, 2x16GB stejné moduly co uz sem měl, při instalaci sem první RAM zacvaknul s vypnutým PC ale bez vypnutého zdroje a s kabelem zdroje v zásuvce. Po instalaci a zapnutí PC se rozsvítila červená a oranžová dioda na...
Poslední příspěvek
Základ je uvést kompletní sestavu. Přidávání RAM je vždy riziko. Jistější jsou dva kompatibilní moduly, v tomto případě 2x32GB, pokud je to tedy potřeba.
Měl bych prosbu. Doposud jsem měl sestavu postavenou na Intel, konkrétně na staré 9900ks a chtěl bych si sestavit něco nového. Chci něco na hry i na práci a asi nejvíc by se mi líbil Ryzen 9900x. Jediné nad čím tápu je deska a paměti....
Poslední příspěvek
Aha, tak ze to jde takto pres flashku, tak to je v tom pripade skvele řešení. Diky moc :thumbup:
9800X3D bych asi volik kdyby slo ciste o herní stroj. Pro me je priorita pracovni nez herni vykon tak ze ta 9900X bude lepsi volba.
Dnes jsem zapl PC a nefungoval mi obraz, ani se nerozsívtila klávesnice, myš .. nic.
Ventilátory bežely, tak jsem postupně začal. Vyndal jsem GPU a poté RAM. Výsledek je stále stejný, ventilátory běží, ale nerozsvítí se...
Poslední příspěvek
Po vložení disku LED dioda zhasla a dostal jsem se normálně do PC s tím, že při spuštění mě to upozornovalo na to, že mám špatně vložené RAM pamětí ve slotu 1 a 3 a že mají být ve 2 a 4. ALe jinak PC normálně běží. Takže já tám zkusím dát zpět i GPU?