Ahoj,narazil jsem na jeden problém, k mac mini m4 mam napojene dva monitory, jeden přes HDMI a druhí přes Redukci USB-C na HDMI občas se stane že jeden monitor se na par sekund odpoji a pak zase naskočí je to asi 1-2s je to ten co je napojen na...
Poslední příspěvek
Na to je každá rada drahá. Buď se redukce přehřívá a proto vypíná, nebo prostě není kompatibilní a v tom případě by to chtělo zkusit originální převodník USB-C/HDMI od Apple.
Stáhnul jsem si nejnovější ovladače grafiky a hry jedou v pořádku. Ale na pozadí po nějaké době Windows Update stáhne sám starší verzi a instaluje ji. Takže jsem dal pozastavit aktualizace na 5 týdnů a nainstaloval nejnovější ovladače grafiky (už...
Poslední příspěvek
Aby som upresnil: v prípade WU /ÁNO (Doporučené) - M$ prehľadáva svoj server a podľa VID identifikuje HW v PC. A narazí na grafiku. Tá má (napr.) identifikáciu PCI\VEN_10DE&DEV_1X91&SUBSYS_3X4117XX&REV_A1 (nedávam konkrétny VID - len príklad, X je...
Ahoj, už je to nějaký rok co mi slouží aktuální herní PC a rád bych upgradoval aby zase stíhal nové hry. Konkrétně mám zájet o to slušně rozjet BF6. Co všechno bude třeba vyměnit aby to zase byl konkurence schopný stroj. Rozpočet řekněme kolem 15k...
Poslední příspěvek
Aktualizovat BIOS a vzít procesor Zen3 - buď 5600, 5700, nebo rovnou na hry nejvýkonnější AM4 procesor 5700X3D (ale to případně moc neváhat, prý se přestávají vyrábět). Grafiku asi 9600XT (ideálně verzi s 16GB). RAM případně rozšířit na 32GB (3600...