Ahoj. Hledám notebook, který mi poslouží na školu, filmy a pár her, které vyjmenuji. Měl by ve škole vydržet na baterii několik hodin a počítám s ním na pár let. Doma budu mít monitor 24” FHD. Hry, které hraji, jsou: World of Warcraft: Wrath of the Lich King na serveru Warmane, kde používám HD klienta z expanze z let 2017–2018, který je o něco náročnější na PC, Team Fortress 2, League of Legends a pár dalších nenáročných her. A také by bylo možné připojit takový notebook k 4K monitoru, pokud bych chtěl 4K a ne FHD?
Vydrží mi ten notebook alespoň 3 roky? Neplánuji hrát denně hodiny, ale například 10 hodin týdně ano. Jde hlavně o školu, kde ho musím mít na přednáškách.
Mám ještě otázku: pokud bych vynechal hraní, tedy že bych se rozhodl na něm hry nehrát… doporučili byste například 13” MacBook Air M5 (březen 2026)?
Laptop na školu, hry, filmy do 20-25000💰
Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team
-
Miami
- nováček
-
Gerete
- Level 2.5

Re: Laptop na školu, hry, filmy do 20-25000💰
Ano, pokud bys opomenul hry, tak se dá Macbook Air doporučit. I když ty vyjmenované hry by na něm měly běžet. Otázka jenom toho private wowka.
Do 25k M5 spíš nebude, ale nějaký starší ano. Alternativně ještě ARM Windows by se dal bez těch her doporučit.
Do 25k M5 spíš nebude, ale nějaký starší ano. Alternativně ještě ARM Windows by se dal bez těch her doporučit.
-
- Podobná témata
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 19 Odpovědi
- 29539 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od AirCrew
-
- 6 Odpovědi