K Fóru: Jde nějak označit že tu byl ? (Vyřešeno) Vyřešeno

…aneb vzkazy pro Admina

Moderátoři: Ltb, Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

K Fóru: Jde nějak označit že tu byl ? (Vyřešeno)  Vyřešeno

Příspěvekod Jan Pašek » 01 úno 2008 13:19

MNo občas se mi stane že někomu poradím a třeba teď sem dával do excelu soubor vidím jedno stažení ale že by dotyčný aspoň 4* zmáčkl klávesu a napsal "díky" to nee pak se nená ale cenu namáhat rozvíjet debatu když o ní třebas už dotyčný nejeví zájem.
Jestli by nešlo nějaká značka u přízpěvku který byl čtený ze stejné IP adresy jako adresa prvního přízpěvku pro nepřihlášené pokud se dotyčný přihlásí a navštíví vlastnoručně založenou diskusy mohlo by to rovnou někam šoupnout datum, čas poslední návštěvy diskuse.

Hele kravina ale jak velká to už musíte vy.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
Doktor 1
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Doktor 1 » 02 úno 2008 00:38

Jo chápu tě. Už jsem tu několikrát viděl rozjeté téma a tazatel se od poloviny neozval. Pak se tam někdo snaží dál pomáhat, ale nevíš jestli to k něčemu bylo. To že uvidíš jestli si to přečetl je celkem k ničemu. Stejně nevíš jestli mu to pomohlo, nebo se na to vyprd a hledal pomoc jinde. Tyto lidé bez slušnosti a sebeucty mě jsou ukradený a vypouštím to.

Ltb
Administrátor
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Stav:
Kontakt:

Re: K Fóru: Jde nějak označit že tu byl ?

Příspěvekod Ltb » 02 úno 2008 00:51

Jan Pašek píše:MNo občas se mi stane že někomu poradím a třeba teď sem dával do excelu soubor vidím jedno stažení ale že by dotyčný aspoň 4* zmáčkl klávesu a napsal "díky" to nee pak se nená ale cenu namáhat rozvíjet debatu když o ní třebas už dotyčný nejeví zájem.
Jestli by nešlo nějaká značka u přízpěvku který byl čtený ze stejné IP adresy jako adresa prvního přízpěvku pro nepřihlášené pokud se dotyčný přihlásí a navštíví vlastnoručně založenou diskusy mohlo by to rovnou někam šoupnout datum, čas poslední návštěvy diskuse.

Hele kravina ale jak velká to už musíte vy.

Ahoj Honzo, vůbec to není "kravina". Bohužel tohle se někdy děje. Lidé potřebují poradit, jsou aktivní a ptají se, jakmile se zbaví problému, zbaví se zároveň i potřeby min. poděkovat. Naštěstí, dle mého názoru, tohle jsou spíše výjimky. Jsem přesvědčený, že pravidelní návštěvníci pc-helpu jsou vděční a dávají to patřičně najevo.
Teď k tvému dotazu: tohle momentálně fórum nezobrazuje, ale phpbb 3.0 už ano a to v profilu daného uživatele - viz. přiložený obrázek. Proto prosím vydrž do přechodu na phpbb 3.0, poté to min. v profilu uživatele bude možné vidět.
Přílohy
statistika.jpg

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 02 úno 2008 13:28

To jsou takový skorozbytečnosti. Těžko lze někoho donutit, aby si přečetl pravidla fóra a potom případně vše uzavřel jako vyřešené.
Jsou lidi, kteří napíší dotaz, dostanou odpověď která jim pomůže a už je tyto stránky nezajímají.
Ale zase je jich málo a je asi zbytečné nějak provoz fóra komplikovat.
To je stejný jako s těmi některými dotazy typu Pomóc. Tomu se taky nedá zabránit. Jistě by šlo místo odpovědi vložit odkaz na pravidla a to i opakovaně, ale jestli by to přineslo užitek je otázka.
Ovšem opravdu je blbý, když někdo má dotaz, lidi hledají radu někde na hardu anebo na webu a on se pak ani neozve.
To asi nemá řešení.

Zpět na “PC-HELP - připomínky k fóru”