.:. crawler toolbar .:.

...

Moderátor: Mods_senior

aldik
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

.:. crawler toolbar .:.

Příspěvekod aldik » 04 čer 2008 15:52

nainstaloval sem si do kompu Crawler toolbar - lištu na odhalování podvodných stránek, stránek s viry apod. a chci se zeptat jaké s ní máte zkušenosti? (pokud ji teda znáte) :smile:

info a download http://www.crawler.com/products/toolbar.aspx :smile:

Reklama
jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: .:. crawler toolbar .:.

Příspěvekod jaro3 » 04 čer 2008 16:40

Já jí hned odinstaloval, zdroj potíží, tady se to taky víceméně doporučuje..
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 04 čer 2008 16:43

Myslím, že FF stačí, ale to je pouze můj názor.

melior
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod melior » 04 čer 2008 16:48

Crawler Toolbar je spis vir sam o sobe :-D

JEDNOU se mi do pocitace nainstaloval s nejakym programem a nez sem ho stihl vyhodit mel sem tam tri trojany...

http://vil.nai.com/vil/content/v_137764.htm
if (count(legs)==6) bug
else feature;

Dvě monarchie v nejednotné Evropě...
Dvě koloniální říše v neklidném světě 23. století...
Jaderné mocnosti s historií osmi vzájemných válek...
Federativna kraljevina Jugoslavija a Císařství České

Tholus
Level 5.5
Level 5.5
Stav:

Příspěvekod Tholus » 04 čer 2008 16:51

Myslím, že je u nějakého firewallu.

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 04 čer 2008 17:52

přesněj u Comoda

//edit: ááá sorry tak uspyware terminator mám obojee tak se měto popletlo taky sem ho dával pryč
Naposledy upravil(a) zao dne 04 čer 2008 18:27, celkem upraveno 1 x.
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

fredik
člen Security týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Příspěvekod fredik » 04 čer 2008 18:18

Pokud si při instalaci Spyware Terminátora necháš zvolenou možnost nainstalovat Web Security Guard, tak se nainstaluje i tebou zmíněná lišta od Crawler. Samozřejmě že i lišta se dá nainstalovat samostatně a pak si doinstalovat již zmíněnou funkci. Pokud se nepletu, tak po instalaci není hned součástí. To co myslíš je již zmíněná služba WSG. Podobné služby nabízí např. i SiteAdvisor od McAfee. Jedná se v podstatě o hodnocení webu, jestli nejsou nějakým případným rizikem ...
V případě zájmu se víc informaci o tom jak to pracuje můžeš dozvědět buď na stránkách:
SiteAdvisor nebo Web Security Guardu.

Problém je spíš v historii Crawleru, kdy dřív patřil na druhou stranu barikády:
Note on SpywareTerminator: We originally listed Spyware Terminator on this page out of concerns that Crawler, the company behind the product, had established connections with IBIS, a well known adware distributor responsible for such adware programs as Wintools, Websearch, & Huntbar. Although we found no problems in our initial testing with Spyware Terminator, and while the vendor itself announced that it was exiting the adware business (1), we decided out of caution to impose a three month probation period before we would consider re-testing and, if warranted, de-listing the the product from the Rogue/Suspect list. During that three month probation period we monitored the behavior of IBIS and Crawler. At the end of the three month probation period we re-tested Spyware Terminator, again finding no problems serious enough to justify listing the program on this page. As the vendor involved has not been involved in the distribution of adware for many months, and as the program itself exhibits no problems serious enough to warrant mention on this page, we have decided to de-list Spyware Terminator from the Rogue/Suspect list and can no longer regard the program to be "rogue/suspect."

Note: not to be confused with Spyware X-terminator from Stompsoft

Domains: spywareterminator.com, spyterm.com, crawler.com

[A: 12-5-05 / U: 3-9-06]
It may take a while to get a response, because the "HJT Team" are very busy. Please, be patient, these people are volunteers. They will help you out, as soon as possible.
Pokud máte nějaký problém, tak mi neposílejte SZ/PM zprávy s logy a dejte je do fóra. Na tyto SZ není možno odpovědět

Zpět na “Vše ostatní (sw)”