Restart pc
Restart pc
Ahoj, mam problem, sam od sebe se mi restartuje PC. Pracuji na nem a z niceho nic se restartuje, 3x zapipa a uz se nesepne monitor, takze je cerna obrazovka, ale pc jede dal, i slysim znelku, ze najel windows, ale nejde obraz! Musim pc vypnout znovu zapnout, a po hodine se to treba opakuje§ nevite co s tim? zkousel jsem i jinou grafiku, ale beze zmeny!
Re: Restart pc
3× zapípá? To bych hádal na chybové hlášení BIOSu, ale zase mě pak zaráží, že najedou Windows.
Jestliže nepomohla změna grafiky, co zkusit jiný monitor?
Jestliže nepomohla změna grafiky, co zkusit jiný monitor?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejprve prověř kabel mezi PC a monitorem, zda správně sedí v obou konektorech. Při výpadku obrazu se zobrazí nějaká zpráva na monitoru, nebo je jen černý? Svítí kontrolka napájení monitoru? Jaké komponenty jsou v PC a to včetně zdroje (značka a W)? Zkus test paměti programem memtest, ale spíše to vypadá na základní desku, nebo zdroj. Pro jistotu zkontroluj, zda grafická karta sedí dobře ve slotu v základní desce. Při jaké činnosti se PC restartuje? Ozve se při náběhu PC krátké pípnutí?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Prověř RAM memtestem.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Pri jakekoliv cinnosti se vypne, i kdyz na pc nic nedelam ,necham ho bezet a tak za cca 2h se restartuje sam od sebe. 3x zapipa a na monitoru je cerna obrazovka a pise out of signal!Ale do windows to nejde, ale neni obraz! Musim to vyresit ze drzim cudlik na zapinani pc dokud se nevypne a pak pc znovu zapnout a to uz se zapne i obraz! ale cele se to opakuje po nejake dobe! Zdroj 400W mam! Tipoval bych to na zakl. desku! Kablelm to asi nebude kdyz po vypnuti pc obraz slape a pak nejednou po resetu ne! Grafiku jsem zkousel i od kolegy a stejny problem, tam to taky asi nebude! A memtes zadne chyby! Tak nevim! Jinak diky za rady! 

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkontroluj HDD utilitou od výrobce. Teploty jsou v pořádku? Všechny ventilátory se točí jak mají?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
to uz jsem take delal ten test na hdd, vsechny teploty jsou v poradku, vse se toci jak ma! Jsem z toho bůlazen, nejhorsi je, ze do toho colvek nevidi co to muze zpusobovat, jen se domnivat! tusim, ze by to mohla byt zakl. deska! Jak je na ni te chladic chipsetu, tak ten je docela horky, ale teplotu desky to ukazuje 33 stupnu!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2309
-
od sasshrek
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2024 16:11
-
-
Náhodné zamrznutí PC, řešením je pouze tvrdý restart.
od Sipsisipi » 21 srp 2024 19:12 » v Problémy s hardwarem - 10
- 4357
-
od Sipsisipi
Zobrazit poslední příspěvek
25 srp 2024 10:37
-
Zpět na “Problémy s hardwarem”