ahoj, mám problém a potřeboval bych poradit. mám qip 8080 a přestaly mi jít z ničeho nic zvuky, jsou zaplé a upozornění taky ... ale prostě nejdou, ve složce sound zvuky jsou nahrané. Nepomohl ani reinstal QIPa.
Díky za vaše rady
QIP - nejdou zvuky Vyřešeno
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: QIP - nejdou zvuky
prvni a nejednodusi rada je asi preinstalace, pokud to nepomuze vymyslime neco dalsiho..

Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
to jsem zkousel a ne jednou ... nefugovalo
Jako kdyby to nepsal v prvním postu.
Jinak počistil jsi po tý odinstalaci PC CCleanerem?

Jinak počistil jsi po tý odinstalaci PC CCleanerem?
tak jsem odinstaloval a projel CCleanerem a nainstaloval zpátky a akorád se spustí úvodní znělka jinak nic jiného... 
EDIT: zkoušel jsem zvuky přehrát ve Winampu který je nepřehraje ale na vizualizaci zvuku vidím normálně průběh, Windows Media Player ho normálně přehraje ... tak teď už si vážně nevím rady... jestli mi třeba nechybí nějaké ovladače??

EDIT: zkoušel jsem zvuky přehrát ve Winampu který je nepřehraje ale na vizualizaci zvuku vidím normálně průběh, Windows Media Player ho normálně přehraje ... tak teď už si vážně nevím rady... jestli mi třeba nechybí nějaké ovladače??
tak jsem to vyřešil nakonec sám, mám nový notebook - MSI GX701 - a na nastavení zvukové karty byla nastavená 6 CH takže ty mono zvuky - upozornění byly slyšet ale na 2 neexistujících reproduktorech, tak jsem v nastavení přepnul na 4CH a už to šlape :) ... jinak důvod proč nějaké zvuky šly bylo to že byly stereo
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
eqkes = nejdou otevřít soubory (jpg, doc, xls...) Příloha(y)
od pajauh » 11 srp 2024 10:58 » v Vše ostatní (bezp) - 8
- 9317
-
od pajauh
Zobrazit poslední příspěvek
24 zář 2024 18:07
-
Zpět na “Komunikace na internetu”