Rozhodla jsem se koupit nový počítač... nebo notebook :-) Dostala se mi do rukou výhodná nabídka od Fujitsu-Siemens, kde jsem vybrala nakonec dva produkty a to PC Scaleo EVi 2535 nebo notebook Amilo Pi3625. Je tu někdo, kdo má zkušenost s nějakým z nich? Nebo někdo z moudřejších, jestli poradí, co si vybrat. Zatím jsem měla jen PC, s notebookem moc zkusenosti nemam, jen mě láká, že je to malé :-) Díky za každou radu :-)
//změna názvu. O radu prosí 99,7 % příspěvků.
//mmm
Prosím o radu - koupě notebooku
Re: Prosím o radu
Myslím si že tady nejde ani tak o zkušenosti moudřejších jako spíše o objektivní posouzení k čemu budeš PC/NTB využívat.
Kancelářské práce , net ,foto a tak podobně tak bude NTB v pohodě.Jestli ho ještě sem tam potřebuješ provětrat no tak není co řešit.
Jestli častěji hraješ hry , používáš hodně souborů o velké velikosti a sedíš stále na tom místě , kam jsi před dvěma lety to PC postavila nevidím jedinný rozumný důvod pro NTB.
Spíše záleží na tvé potřebě než na názoru odborníků.
Kancelářské práce , net ,foto a tak podobně tak bude NTB v pohodě.Jestli ho ještě sem tam potřebuješ provětrat no tak není co řešit.
Jestli častěji hraješ hry , používáš hodně souborů o velké velikosti a sedíš stále na tom místě , kam jsi před dvěma lety to PC postavila nevidím jedinný rozumný důvod pro NTB.
Spíše záleží na tvé potřebě než na názoru odborníků.
Největší životní moudro je,vědět na koho se VYSRAT a před kým POSRAT .
Když píšu bez diakritiky ta je to z:
G1 Android.Root. rom Canyogen 3.6.2 Theme HTC Hero 1.4.0; SonyEricsson XperiaX10; HTC Wilfire
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Prosím o radu - koupě notebooku
a u pevného pc můžeš neustále počítač vylepšovat ale NB nee ten si za čas nevylepšíš
Re: Prosím o radu - koupě notebooku
moc děkuji 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Žádost o radu s koupí notebooku
od Impo168 » 31 led 2025 14:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1872