Odinstalování programů Vyřešeno
Odinstalování programů
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat na nějaký prgram, který by odstranil při odinstalaci vše. Při používání klasického Odebrat programy ve Win.., nacházím zbytky programů, které jsem již dávno tímto programem odinstalovala. Takže vůbec netuším kolik věcí mi tu ještě jen tak leží a na nic. Dívala jsem se na program REVO Uninstaller - jaký máte na něj názor? Jinak na čištění používám CCleaner. Děkuji
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Odinstalování programů
CO je těžkého na tom, odinstalovat nějaký program, většinoui zbyde nějaká složka, kde jsou nějaké blbosti, tu najít, SMAZAT a pak pročistit registry a podobně ...
//mohu poprosit o trochu méně ironie ve tvých příspěvcích? Původní dotaz zněl na zkušenosti s programem REVO Uninstaller a zkus uznat, že tvůj příspěvek neposunul problém ani o krůček směrem k řešení. Navíc každý není takový borec v IT, aby věděl, kde všude můžou být skryté pozůstatky nedokonalé odinstalace.
//děkuji
//mmm
//mohu poprosit o trochu méně ironie ve tvých příspěvcích? Původní dotaz zněl na zkušenosti s programem REVO Uninstaller a zkus uznat, že tvůj příspěvek neposunul problém ani o krůček směrem k řešení. Navíc každý není takový borec v IT, aby věděl, kde všude můžou být skryté pozůstatky nedokonalé odinstalace.
//děkuji
//mmm
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
*Čeština je krásný jazyk, takže se jej prosím naučte používat*
Member of the Spyke's Fun Club
- sondaw
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Opravdu na samotném odinstalování programů nic tak těžkého není, na PC zrovna nováček nejsem, ale po klasickém odebrání z Přidat nebo odebrat programy i po vyčištění registru CCleanerem, dohledávám ručně v registru (což nedoporučuji začátečníkovi) a ještě se mi nestalo, že by byl registr úplně čistý.
Revo Uninstaller je dobrá volba, je free a česky, odebere z registru poslední zbytky, používám ho k dočištění také.
Dobrý je i Total Uninstall, který je však, na rozdíl od Revo, placený.
Revo Uninstaller je dobrá volba, je free a česky, odebere z registru poslední zbytky, používám ho k dočištění také.
Dobrý je i Total Uninstall, který je však, na rozdíl od Revo, placený.
Re: Odinstalování programů Vyřešeno
Díky moc, jasně odebírání programů není nic složitého, jen nikdy nevím zda mi tam ještě něco zůstávná nebo ne a neustále to vyhledávat a to jen zadáním názvu toho souboru. pokud se nějaký "kousek" jmenuje jinak tak nemám šanci ho najít. Stahujem hodně demo hry a pak to lovím všude možně abych to odstranila. TAk ještě jenou děkuji za info.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Pardon, nemyslel jsem to nijak IRONICKY a nejsem žádný IT profík, jen jsem řekl jak to udělat jednoduše, netvrdím, že pak v pc nic nezůstane, nějaké malé zbytky ano, nemůžu ani ten program doporučit nebo nedoporučit, protože ho neznám, ale vyzkoušej a uvidíš :)
Chytří lidé používají Google a nevolí komunisty
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Panely otevřených programů na hlavním panelu Příloha(y)
od Prorock » 20 říj 2024 15:00 » v Windows 11, 10, 8... - 28
- 8265
-
od Prorock
Zobrazit poslední příspěvek
02 lis 2024 13:41
-