mys citlivost pls help
mys citlivost pls help
Mam maly problem se sensitivosti u myse kdyz zapnu pc je normalni (napr. jdu hrat CSko a treba po pul hodine se najednou zrychli a je to trosku zalagovany a obcas mam malem lag a zas po neaky dobe se vrati a takhle se to opakuje porad dokola uz mam 3ti mys a dalo mi to jak na windows xp tak i windows 7 nevy nekdo co tento problem muze zpusobovat? moc dekuji za pomoc
Re: mys citlivost pls help
Pokad ti to dela jenom ve hre tak je problem v ni.A co se tyce lagu bud se pojis na server kde je velky ping a nebo mas nekvalitni pripojeni k internetu.
pokud máš athlon x2 zkus nainstalovat dual core optimizer pokud ho teda nemáš
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
mam ho, problem je porad je to jako by se menily 2 ruzne nastaveny profily
nemuze byt problem treba v ovladacich na desku nebo mys? mel sem naky program a vsechno bylo OK ale u zakladni desky nebylo nic
PROSIM stou citlivosti kdyz sem na VT tak zniceho nic mi lagne ventrilo a nikoho neslysim a ostatni me jo bez neakyho spozdeni a ja je slysim treba za 5 minut a slysim postupne vsechno co rikali a kdyz mi to lagne tak se zmeni ta citlivost mysi
Zpět na “Problémy s hardwarem”