redukce gameport -> usb
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
redukce gameport -> usb
Ahoj, mam stary povedeny volant. Jedinou chybou je jeho konektor typu gameport pc urceny pro starsi pocitace. Poradte mi nekdo, jestli k tomu zapojim redukci gameport do usb bez vetsich problemu? Vim ze musim nainstalovat ovladace pro volant, obavam se ze tezko, protoze mam windows 7 64 bitu, na nichz se ovladace spatne najdou. Mate nekdo zkusenosti se zapojenim redukci gameport to usb?
- 34regulus
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: redukce gameport -> usb
Řešení :
A:
1. -Podívej se jestli není na desce Game port- (pokud není vzadu, ale to jses předpokládám díval) jako takový "remízek " pinů - podobně jako USB pro připojení předního panelu , jen asi dvakrát delší
. V manualu desky by to mělo být popsané .
2. - sežeň si něco jako:ASROCK LPT Bracket - až nato že tohle je pro LPT, ty potřebuješ na Game port, ( vypadá podobně ale je o něco kratší - něco mezi COMem a LPT ) .
Bohužel už se to nevyrábí, a tak budeš muset projít bazary. ( no čistě náhodou jeden doma mám :)) Pokud Game port není na desce - b
B : Externí řadič - buď starší nebo jako součást starší zvukové karty
Pokud nic z toho nemáš nebo neseženeš - tak jseš v pr...... , je mi líto!!!!:/
A:
1. -Podívej se jestli není na desce Game port- (pokud není vzadu, ale to jses předpokládám díval) jako takový "remízek " pinů - podobně jako USB pro připojení předního panelu , jen asi dvakrát delší

2. - sežeň si něco jako:ASROCK LPT Bracket - až nato že tohle je pro LPT, ty potřebuješ na Game port, ( vypadá podobně ale je o něco kratší - něco mezi COMem a LPT ) .
Bohužel už se to nevyrábí, a tak budeš muset projít bazary. ( no čistě náhodou jeden doma mám :)) Pokud Game port není na desce - b
B : Externí řadič - buď starší nebo jako součást starší zvukové karty
Pokud nic z toho nemáš nebo neseženeš - tak jseš v pr...... , je mi líto!!!!:/
[Sejdeme se v nekonečnu! :-)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 5147
-