Ahoj, dneska se mi stal problém. Děti koukaly na PC na pohádku a PC se sekl takovým způsobem (obraz zůstal zaseklej, nešlo nic udělat), že nešel ani restartovat. Musel jsem ho natvrdo vypnout, ale když jsem ho zkoušel znovu pustit, monitor se tváří, jako by do něj nešel z PC signál. Kontrolka svítí, ale to je tak všechno. Větráky v PC se točí... Zkusil jsem vyměnit GK za starší, ale problém je pořád stejnej. Nevíte někdo, co s tím může bejt? Díky.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Pro 05, 2010 1:41 pm) ---
Tak jsem zkusil vyměnit monitor, problém se nevyřešil. Na jednom monitoru svítí "check signal cable", na druhým "digital saving mode"... Čím to může bejt, když ani výměna GK nepomohla????
Nenaskočí monitor
Re: Nenaskočí monitor
Neodpalil se ti PCIe slot? 

Zapomněl sem do prnvího příspěvku napsat, že na mě musíte "polopaticky"
... PCI slot? Co to je a za druhé... Jak to zjistím?
--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Pro 05, 2010 4:31 pm) ---
Tak další poznatek je, že monitor je OK, zkoušel jsem ho na jiným PC a v pohodě. Tady na foru sem ještě našel, že by to mohl dělat zdroj. Já tam mám 350W, mám doma ještě starou 250W... Co se stane, když tam zkusím tu 250W? Pojede to?

--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Pro 05, 2010 4:31 pm) ---
Tak další poznatek je, že monitor je OK, zkoušel jsem ho na jiným PC a v pohodě. Tady na foru sem ještě našel, že by to mohl dělat zdroj. Já tam mám 350W, mám doma ještě starou 250W... Co se stane, když tam zkusím tu 250W? Pojede to?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Zkusit to můžeš, ale asi zbytečně. Zkus si půjčit, třeba od kamaráda, raději nějaký výkonnější.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10854
-
od JuRas