Mám problém s plynulostí hry Far Cry 2. Viz oficiální požadavky a testy.
(mám grafiku něco málo pomalejší než ta GT 240). Podle všeho by mě ta hra měla jet na plno bez vyhlazování a možná nějáké to snižování bych přežil ale hra mi jede na vysoke (a to je tam ješte extra vysoké a ultra vysoké) bez vyhlazování, v-sync, bloom, fyzika na strední a roz. 1028x768 asi 21fps. Zkoušel jsem to hrát aji na DX9 ale ta jela jeste pomaleji nez ta DX10. Jo a patche mám nainstalované všechny co vyšli. Mám tenhle hw:
Proc.:Intel C2D 8700 2.53 GHz
Graf. karta:NVidia GeForce 130M 512Mb
Ram:4GB DDR2
Prosím o jakoukoli radu.
Předem díky.
/*
Oprava nadpisu „Problém s Far Cry 2“. Co je to za zlozvyk nadepisovat vlákna „problém s…“? Je tak těžké namísto pitomého slova „problém“ ten problém nějak popsat?
Další oprava se týká linků – na kterém warfóru ses naučil té pitomosti dávat linky do CODE? Copak je odkaz výpisem kódu? Jak na to máme asi klikat?
Myloš
*/
--- Doplnění předchozího příspěvku (25 Pro 2010 16:28) ---
jo ještě bych dodal že když jsem někde v mistnosti tak to jede asi 32fps ale stejně je to takové trhané
Far Cry 2 mi nejde plynule.*
Re: Far Cry 2 mi nejde plynule.*
Na high, by ti to mělo jet 18+FPS .
Na low, by ti to mělo jet 45+ FPS.
V testu na pct je desktopová grafika, kdežto ty máš jen mobilní
Na low, by ti to mělo jet 45+ FPS.
V testu na pct je desktopová grafika, kdežto ty máš jen mobilní

AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730
Re: Far Cry 2 mi nejde plynule.*
Jo mám mobilní ale podle 3Dmarku 06 má ta moje GK na stejný natavení co tam 4700 bodů a ta GT 24O 5500.
A na té GT 220, která má v marku to 2600 bodů to podle testů jede líp jak u mě tak jsem chtěl vědět čím to může být. Jo a mají tam aji screny z GPU-Z a ta moje GK má téměř všechny ůdaje stejný jak GT 220 ale je o 2100 bodů rychlejší.
A na té GT 220, která má v marku to 2600 bodů to podle testů jede líp jak u mě tak jsem chtěl vědět čím to může být. Jo a mají tam aji screny z GPU-Z a ta moje GK má téměř všechny ůdaje stejný jak GT 220 ale je o 2100 bodů rychlejší.