Chtel sem se zeptat mam PC s os windows xp a kdyz ho zapnu a najede mi uzivatelsky ucet klepnu na jmeno a najede plocha bez ikon a hlavni listy
co s tim
diky
V XP mám plochu bez ikon. Co s tím?*
V XP mám plochu bez ikon. Co s tím?*
Naposledy upravil(a) Myloš dne 21 led 2011 07:28, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Upřesnění nadpisu „Plocha bez ikon“
Důvod: Upřesnění nadpisu „Plocha bez ikon“
Re: V XP mám plochu bez ikon. Co s tím?*
Pravé myšítko na ploše / Seřadit ikony / Zobrazit ikony na ploše jsi zkoušel?
Pokud to nezabere, nezaškodilo by info: Situace nastala po instalaci nějakého programu, nějaké změně nastavení, po nějaké významné události (zatuhnutí a restart počítače), při vytvoření nového uživatele, nebo vznikla hned po instalaci systému?
Doplňuji:
Aha, to „hlavni listy“ nejsou „hlavní listy“ (taky jsem nevěděl, co to je), nýbrž „hlavní lišta“ – to je tím, že píšeš bez diakritiky. Copak mluvíš bez diakritiky? Tak proč bez ní píšeš?
Jestliže ti nenajede na ploše nic, pak zkus explicitně spustit Explorer přes Správce úloh, kterého vyvoláš Ctrl+Shift+Escape.
Soubor/ Nová úloha (Spustit…) / explorer (napsat) / Enter
Pokud to nezabere, nezaškodilo by info: Situace nastala po instalaci nějakého programu, nějaké změně nastavení, po nějaké významné události (zatuhnutí a restart počítače), při vytvoření nového uživatele, nebo vznikla hned po instalaci systému?
Doplňuji:
Aha, to „hlavni listy“ nejsou „hlavní listy“ (taky jsem nevěděl, co to je), nýbrž „hlavní lišta“ – to je tím, že píšeš bez diakritiky. Copak mluvíš bez diakritiky? Tak proč bez ní píšeš?
Jestliže ti nenajede na ploše nic, pak zkus explicitně spustit Explorer přes Správce úloh, kterého vyvoláš Ctrl+Shift+Escape.
Soubor/ Nová úloha (Spustit…) / explorer (napsat) / Enter
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
jo ja to zkusim dik ale ty listy tak te přece napadne ze to neni list a lišta ne
Jak vidíš, tak nenapadne – lidi občas píšou zmatené příspěvky, takže to, čemu nerozumím, ignoruji.
To, že jde o lištu, mi došlo až potom, co jsem poprvé odeslal příspěvek.
To je takový problém používat háčky a čárky?
To, že jde o lištu, mi došlo až potom, co jsem poprvé odeslal příspěvek.
To je takový problém používat háčky a čárky?
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
neni v pohodě hele tak jsem to zkusil a když něco zmačknu tak nic nereaguje
- Co mé předchozí otázky? Situace nastala po instalaci nějakého programu, nějaké změně nastavení, po nějaké významné události (zatuhnutí a restart počítače), při vytvoření nového uživatele, nebo vznikla hned po instalaci systému?
- Dělají to všechny účty? i Administrator? (Nikoli uživatel s administrátorskými právy, ale uživatel, který se jmenuje Administrator. V XP professional se jako Administrator můžeš nalogovat, když na uvítací obrazovce 2× za sebou stiskneš Ctrl+Alt+Del – dostaneš klasický login, kam můžeš jméno uživatele napsat. Máš-li XP home, tak tenhle bod můžeš vynechat, protože tam se jako Administrátor přihlásíš jen do nouzového režimu).
- Dostaneš se do nouzového režimu?
- Mýliti se je Myloš.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Problém s AMD launcherem při kliknutí pravým na plochu
od Rhadley » 29 lis 2024 01:20 » v Problémy s hardwarem - 1
- 2149
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
02 pro 2024 08:55
-
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 10063
-
od jkmaxfli
Zobrazit poslední příspěvek
31 bře 2025 19:19
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”