Zdravím,
mám problém se zobrazováním videií v prohlížečích internetu, ať je to Chrome, IE, Firefox nebo Opera či Maxthon. Ale jednou za čas nebo každý den alespoň jednou se na určitou dobu mi přehravaná videa na internetu začnou zobrazovat zeleně. Viz. http://imageshack.us/f/191/greenbn.jpg/
Kodeky jsem reinstaloval->NIC.
Grafický ovladače jsem aktualizoval->NIC
Aktualizoval prohlížeče->NIC
Má někdo zkušenost s tímto problémem ? Vím, že se toto děje v přehrávání videií v PC přes software, ale za o mohou kodeky v PC. Ale v prohlížeči nevím co by za to mohlo.
Děkuji za rady.
Cory
Zeleně zobrazená videa Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Zeleně zobrazená videa
Nainstaluj jiné kodeky.
Screeny prosím vkládej sem, jako přílohu a ne na ImageShack.
Screeny prosím vkládej sem, jako přílohu a ne na ImageShack.
Používám K-Lite Codecs. Doporučuješ mi spíše Codecs AllinOne ?
OK. Omlouvám se.
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2011 12:58) ---
Tak jsem zkusil odinstalovat K-Lite Codec Pack, a nainstalovat místo toho Codec Pack All in 1, a stále nic. :(
OK. Omlouvám se.
--- Doplnění předchozího příspěvku (18 Kvě 2011 12:58) ---
Tak jsem zkusil odinstalovat K-Lite Codec Pack, a nainstalovat místo toho Codec Pack All in 1, a stále nic. :(
-
- Pohlaví:
Omlouvat se nemusíš, pouze je lepší dávat ty screeny sem jelikož zde vydrží i pro další tazatele a navíc tu určují pravidla fóra.
S doporučením kodeků je to sto lidí sto názorů, já léta ke vší spokojenosti používám ACC.
Kodeky jsou samozřejmě třeba i pro přehrávání z netu: http://cs.wikipedia.org/wiki/Kodek
Edit: Staré kodeky odinstaluj!
S doporučením kodeků je to sto lidí sto názorů, já léta ke vší spokojenosti používám ACC.
Kodeky jsou samozřejmě třeba i pro přehrávání z netu: http://cs.wikipedia.org/wiki/Kodek
Edit: Staré kodeky odinstaluj!
Tak jsem odisntaloval ty předšlé kodeky, a vyzkoušel ty, které používáš ty. A obrazovka stále zelená. Vím, že někdy v budoucnu se to zas na chvíli vrátí zpět do obrazu, ale chtěl bych problém vyřešit definitivně, aby zelená obrazovka nenaskakovala.
-
- Pohlaví:
Ten problém je jen u videa z internetu a případně na všech stránkách anebo jen na určitých? Je to v jednom prohlížeči, anebo i v jiném?
Videa v PC jdou přehrávat v různých přehrávačích?
Videa v PC jdou přehrávat v různých přehrávačích?
Problém nastává občasně ve všech prohlížečích výše zmíněných a na všech stránkách jako je youtube.com, stream.cz, videa na novinky.cz, vimeo.com apod.
Videa v PC jdou přehrávat bez problému (přehrávám v BS Playeru)
Videa v PC jdou přehrávat bez problému (přehrávám v BS Playeru)
-
- Pohlaví:
Divný je, že se to projevuje jenom občas. Nech si zkontrolovat log z HJT v sekci HijackThis. Návod najdeš tamtéž.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To spíše vypadá na nějaký specifický problém na grafické kartě, třeba nedokonalý kontakt v souvislosti s teplotou, nebo něco podobného.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Když už jsem dříve zkoušel řešit tento problém na foru viry.cz, nechal jsem si kompletně notebook zkontrolovat pomocí Malware's Bytes, a řekli mi, že je vše v pořádku.
Záhadou je fakt, že třeba dnes ráno mi vše běhalo v pořádku a teď to neběhá-->například.
Záhadou je fakt, že třeba dnes ráno mi vše běhalo v pořádku a teď to neběhá-->například.
-
- Pohlaví:
MBAM a HJT je nebe a dudy. To co píše Pic je také možnost - zkontroluj jak sedí grafika ve slotu, kabely apod.
Rád bych to vyzkoušel, ale jaksi neumím a nemohu otevřít notebook.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 6092
-
od jval
Zobrazit poslední příspěvek
04 bře 2025 20:41
-
- 9
- 2654
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1175
-
od Karkulinn
07 led 2025 20:17
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5738
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-
-
-
Ve složce stažené soubory zmizely fotky a videa- jak je zachránit?
od Ondras66 » 03 kvě 2025 19:28 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 4285
-
od petr22
05 kvě 2025 14:38
-
Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”