Nemohu se připojit k routeru pro nastavení wifi. Vyřešeno
Nemohu se připojit k routeru pro nastavení wifi.
Hoj. Zapojil jsem nový router od O2 ale nemohu se k němu připojit pro nastavení wifi. Po zadání adresy do adresního řádku mi po asi 20s vyjede jen bílá stránka. Nevěděl by někdo o nějakém řešení??
Re: Nemohu se připojit k routeru pro nastavení wifi.
Pro jistotu - připojuješ se k nim kabelem nebo přes výchozí Wifi (jestli je aktivní)?
DHCP ti normálně přidělilo adresu?
Zkoušel jsi jiný prohlížeč?
DHCP ti normálně přidělilo adresu?
Zkoušel jsi jiný prohlížeč?
Připojuji se kabelem ze stolního PC. Internet na něm jde v pohodě. I s jiným prohlížečem je to stejné.
Už jsem to měl jednou všechno nastavený, jenže pak se nějak wifi vypnula a teď se na ten router nemohu dostat abych to znova rozchodil...
Na tento hlavní router mám připojený ještě jeden ze kterého je bridge-na ten se po připojení kabelem dostanu v pohodě. Tento druhý router je momentálně vytažený z toho původního na který se nemohu dostat. Doufám, že je to srozumitelné :)
Už jsem to měl jednou všechno nastavený, jenže pak se nějak wifi vypnula a teď se na ten router nemohu dostat abych to znova rozchodil...
Na tento hlavní router mám připojený ještě jeden ze kterého je bridge-na ten se po připojení kabelem dostanu v pohodě. Tento druhý router je momentálně vytažený z toho původního na který se nemohu dostat. Doufám, že je to srozumitelné :)
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Toto dost často dělá opravdu prohlížeč, se kterým si administrace nerozumí. Zkus ještě radši jiný počítač, nejlépe s IE.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
vyzkoušeno ve firefoxu, chrome, opeře, IE a nic
a nemáš náhodou iE 9? Zkoušel jsi zapnout kompatibilní zobrazení?
jj mám IE9. Kde se zapíná to zobrazení?? Ale když jsem to dělal poprvé tak mi to ve firefoxu normálně šlo, tak proč ne teď??
teoreticky by se ti mělo zobrazit vedle adresního řádku (stránka roztrhnutá napůl).
Možná bych zkusil starší verzi některého z prohlížečů / restartovat router / před zadáním adresy routeru vymazat veškerou historii, cookies atd. v prohlížeči.
v jakém tvaru zadáváš adresu? klasicky xxx.xxx.xxx.xxx?
Možná bych zkusil starší verzi některého z prohlížečů / restartovat router / před zadáním adresy routeru vymazat veškerou historii, cookies atd. v prohlížeči.
v jakém tvaru zadáváš adresu? klasicky xxx.xxx.xxx.xxx?
Re: Nemohu se připojit k routeru pro nastavení wifi. Vyřešeno
Tak jsem vytáhl router ze zdi a znova zapojil a už to jde 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3124
-
od RIKI22