Zdravím,
na PC, který mám teď, mi nejde Mafia, objevuje se po každé instalaci u zástupce na ploše takový zámeček, přikládám screen.
Když chci hru spustit, tak při prvním spuštění se zobrazuje ta tabulka setup, kde se nastavuje rozlišení, atd., ale když dám uložit a ukončit, tak se pak ten setup zobrazuje při každém spuštění a nejde spustit hra.
Díky za rady, tipy na můj problém.
Mafia-nejde spustit, co znamená ten zámeček u zástupce? Vyřešeno
- mar00m
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Mafia-nejde spustit, co znamená ten zámeček u zástupce?
Je Legální? (hra)
Momentálně pracuji na 'homemade' kalkulačce, pokud máte nějaké rady a tipy ohledně zásobníkového programu v C++ či AVR ATMEGA2560 tak je rád uvítám.
Zkus spustit přímo spouštěcí soubor.
Just Fucking Google It!
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Neblokuje ji Avast?
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Asi to bude trochu OT, ale dneska když jsem si uložil projekt v Sony Vegas, tak se mi tam taky objevil zámeček, a nebyl to zástupce.
Re: Mafia-nejde spustit, co znamená ten zámeček u zástupce? Vyřešeno
El Diablo: Je to možné.. teď mám avast internet security, tak ten má možná nějaké funkce navíc, ale u jiné hry, aplikace, či programu mi to neukazuje, jen u Mafie..a kdyby to bylo tím avastem, jak se toho zbavím?
Díky
mar00m: Je originální.
petaq: Pokud myslíš ve složce hry(game.exe), tam ten zámeček není, ale je to ten samý problém.
Budu moc rád, když tenhle program nějak vyřešíme, rád bych si Mafii zase zahrál :-)
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Srp 2011 19:30) ---
Tak už je to vyřešeno.
Kliknul jsem pravým na zástupce, dal spustit mimo SandBox, potom zámeček zmizel, vložil jsem DVD do mechaniky a už to jede. Už ani neblbne nastavení v tom setupu. Skvělé.
Ale i tak díky
Hezký zbytek víkendu
Díky
mar00m: Je originální.
petaq: Pokud myslíš ve složce hry(game.exe), tam ten zámeček není, ale je to ten samý problém.
Budu moc rád, když tenhle program nějak vyřešíme, rád bych si Mafii zase zahrál :-)
--- Doplnění předchozího příspěvku (06 Srp 2011 19:30) ---
Tak už je to vyřešeno.
Kliknul jsem pravým na zástupce, dal spustit mimo SandBox, potom zámeček zmizel, vložil jsem DVD do mechaniky a už to jede. Už ani neblbne nastavení v tom setupu. Skvělé.
Ale i tak díky

Hezký zbytek víkendu

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 7986
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
13 bře 2025 13:38
-
- 2
- 3053
-
od BigSandy
14 lis 2024 18:58
-
-
RAM - co znamená rezervováno hardwarem ? Příloha(y)
od Minapark » 05 zář 2024 13:21 » v Problémy s hardwarem - 10
- 3161
-
od petr22
09 zář 2024 16:21
-
-
- 7
- 4745
-
od makojed