Zdravim už sem z toho docela neštastnej hra šlape na plný detaily jak bych čekal od grafiky za osmičku a z ničeho nic sebou pleskne do win.
Někdy po pěti minutach někdy po pul hodině, grafika se zahřeje senzor ukazuje mezi 50 a 55 na dotyk ma samozřejmě vic.
Některy hry jdou bez pádu např. všechny ASSASSINS CREED, BULLETSTORM, COD MW i MW2, DEAD SPACE 1i 2, GTA 4, MAFIA 2, WITCHER 2
Problémy s METRO 2033, BC2, FEAR 3, DIRT 2i3, COD BO, A MNOHO DALŠÍCH
Např. u FIFA11 se grafárna zahřeje mnohem vic než u her co spadnou a šlape v poho
Zkoušel sem to i s větrákama na 4000 ot/min
mam WIN 7 64 SP1 vsechny duležity aktualizace BIOS F5a a NVIDIA 280,26 zkoušel sem i starší
GIGABYTE 870A-UD3 AMD Phenom II x2 555 3,2Ghz RAM PATRIOT S5 2x4GB 1333Mhz EVOLVE Storm 700W
GIGABYTE N570 OC-13I
Pády her do windows
Pády her do windows
Naposledy upravil(a) Network23 dne 27 srp 2011 17:58, celkem upraveno 2 x.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pády do windows z her
Můžeš dát za auták i půl mega a zítra nepojede.
Zdejším rádcům ještě napiš sestavu+zdroj.
Hry jsou origo,stažené z netu,dema atd?..
Zdejším rádcům ještě napiš sestavu+zdroj.
Hry jsou origo,stažené z netu,dema atd?..
Re: Pády do windows z her
Jsou z netu třeba od známýho kterýmu jdou bez problému
- Overlord
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pády her do windows
Bad Company 2 a CoD BO tyto hry mě padaly vždycky. Mám starší PC kamarád zbrusunové. Má každý komponent jiný a BC i COD nám padá dost často (hrajeme teda online).
Bad company 2 je velmi špatně optimalizovaná hra. Když si do googlu zadáš problémy s padáním atd je toho moc. V dokumentech je složka BFBC2 v ní jsou .txt soubory, kde se to nastavuje hodně často pomůže změnit directx=auto na directx=9
CoD BO to samé, je to docela dost zabugované.
CoD, BC 2 i hry od Codemasters (Dirty, F1) často padají. Nemyslím si že je chyba v HW je to někde v SW, nemá deska nějaký software na taktování ramek atd? Kamarád u desky od GB na socketu 1155 a chipsetu h67 měl nějaký program dodávaný s MB a ten program (na taktování pamětí a desky tuším) způsoboval BSOD ve hře Bad Company 2.
Řekl bych tedy, že máš pravděpodobně opravdu chybu někde v nějakém SW, který se těmto aplikacím nelíbí. Může to být i ovladačema, mně se stává že ovladače jedou perfektně v každé hře, ale např v Bad Company 2 bliká nebe. Prostě dnešní doba je zvláštní :)
Je fakt zajímavý, že u her se kterými máš problémy tak je mám taky kromě Fearu a Metro, to sjem nehrál. Stejně tak naopak MW 2, GTA IV, Mafia II vždycky bez problému. Mafia II se mi osvědčila vždycky, když bylo něco špatně s grafikou tak to dala znát jako první. (Blikající textury, zamrzání při intrech atd). Už jen z tohoto důvodu myslím, že HW je v pořádku.
Bad company 2 je velmi špatně optimalizovaná hra. Když si do googlu zadáš problémy s padáním atd je toho moc. V dokumentech je složka BFBC2 v ní jsou .txt soubory, kde se to nastavuje hodně často pomůže změnit directx=auto na directx=9
CoD BO to samé, je to docela dost zabugované.
CoD, BC 2 i hry od Codemasters (Dirty, F1) často padají. Nemyslím si že je chyba v HW je to někde v SW, nemá deska nějaký software na taktování ramek atd? Kamarád u desky od GB na socketu 1155 a chipsetu h67 měl nějaký program dodávaný s MB a ten program (na taktování pamětí a desky tuším) způsoboval BSOD ve hře Bad Company 2.
Řekl bych tedy, že máš pravděpodobně opravdu chybu někde v nějakém SW, který se těmto aplikacím nelíbí. Může to být i ovladačema, mně se stává že ovladače jedou perfektně v každé hře, ale např v Bad Company 2 bliká nebe. Prostě dnešní doba je zvláštní :)
Je fakt zajímavý, že u her se kterými máš problémy tak je mám taky kromě Fearu a Metro, to sjem nehrál. Stejně tak naopak MW 2, GTA IV, Mafia II vždycky bez problému. Mafia II se mi osvědčila vždycky, když bylo něco špatně s grafikou tak to dala znát jako první. (Blikající textury, zamrzání při intrech atd). Už jen z tohoto důvodu myslím, že HW je v pořádku.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pády her do windows
Bohužel pro tebe tu problémy související s warezem neřešíme. Zamykám
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 22
- 5932
-
od echo-cz
Zobrazit poslední příspěvek
23 říj 2024 00:12