Mám problém. Keď inštalujem hru Port Royale 2 tak pri inštaláci mi vyhodí chibu že hra nieje pre 64bit (win 7) .....
Čo mám spraviť aby mi to išlo spusťit?
PortRoyale 2 64 bit
Re: PortRoyale 2 64 bit
Problém je v tom, že Port Royale je už sama o sobě dost stará a není kompatibilní s W7, ostatně ti to oznámil samotný systém. Vtipné je to, že výrobci avizují, že je kompatibilní s 64-bit verzí jak Visty tak sedmiček..
Chyba je, jak to tak vypadá, v softwaru na ochranu před kopírováním, takže to, co musíš udělat, je čistě vyřadit systém, tudíž se chovat, jako kdybys tu hru zkopíroval (pokud tedy nemáš originál od začátku, to bys ale neměl tenhle problém) a tudíž stáhnout nocd- potom by hra už měla jet bez problémů.
Chyba je, jak to tak vypadá, v softwaru na ochranu před kopírováním, takže to, co musíš udělat, je čistě vyřadit systém, tudíž se chovat, jako kdybys tu hru zkopíroval (pokud tedy nemáš originál od začátku, to bys ale neměl tenhle problém) a tudíž stáhnout nocd- potom by hra už měla jet bez problémů.
Re: PortRoyale 2 64 bit
Řekl bych že nemáš originál, já mám Win7, hru koupenou přes Steam (za necelých 30 Kč, byla ve slevě) a hra mi funguje bez jakýchkoliv problémů.