Zdravím. Našel by se prosím někdo, kdo by mi mohl překouknout databázi? Je to seznam vystavovatelů ze kterého se do sestav exportují diplomy, hodnocení, posudky, vstupní listy atd. Mám problém se sestavou vstupního listu. Pokud je v databázi příjmení jen jednou, sestava se vytvoří v pořádku. Pokud je příjmení v databázi víckrát, vytvoří se tolik záznamů do sestavy, kolikrát je dané příjmení v databázi.
Například:
V databázi je Novák Karel s číslem 1, Novák Tomáš s číslem 2 a Novák Martin s číslem 3 a Pokorný Tonda.
Při vytvoření sestavy pro záznam 1 (Novák Karel) se do sestavy zapíší i Nováci 2 a 3. Vytvoření sestavy pro PT proběhne v pořádku.
Nerad bych databázi vystavoval veřejně, je plná jmen, adres atd. Případnému "pomahači" bych ji poslal mailem.
Ve tvorbě databází jsem trošku pokročileší začátečník, tuhle databázi jsem převzal.
Předem díky.
Chybný výstup do sestavy MS Acces Vyřešeno
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Chybný výstup do sestavy MS Acces
Zdravím,
rád Ti pomůžu pokud budu moci.
Každopádně předpokládám že v tabulce máš uložený příjmení a další udaje co se týká vystavování a v druhý tabulce informace co se týká osoby.
Obě tabulky máš pospojeny pouze pomocí příjmení, že?
S pozdravem
Karel
rád Ti pomůžu pokud budu moci.
Každopádně předpokládám že v tabulce máš uložený příjmení a další udaje co se týká vystavování a v druhý tabulce informace co se týká osoby.
Obě tabulky máš pospojeny pouze pomocí příjmení, že?
S pozdravem
Karel
Re: Chybný výstup do sestavy MS Acces Vyřešeno
Díky. Jak to je pospojovaný moc netuším, tahle databáze je na mě jako začátečníka dost složitá...
Kam ti to můžu poslat?
Kam ti to můžu poslat?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2216
-
od viktorsavo