Výběr herní GK k stávající sestavě (kolem 3k)

Nechte si poradit s výběrem jednotlivých komponent, s návrhem PC sestavy či s koupí notebooku

Moderátoři: Marfy, Mods_senior, Mods_junior, HW spec team

Krescz
Level 1.5
Level 1.5

Re: Výběr herní GK k stávající sestavě (kolem 3k)

Příspěvek od Krescz »

Michael850 píše:Základní desce je úplně šumafuk jaké značky je grafika...
Když jsem před lety skládal sestavu tak mi v kameném obchodě řekli, že mám brát základovku i gpu stejné značky, protože je tu šance, že si nebudou rozumět.
Rewqa
Master Level 9
Master Level 9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rewqa »

To je blbost. To ti akorát něco chtěli vnutit.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Hrochy
Level 1
Level 1

Příspěvek od Hrochy »

Michael850 píše: "Ještě by mě zajímalo kolik Hz zvládne monitor ? Jestli 30Hz ..."
30 Hz monitor jsem snad ještě ani myslím neviděl ;-). Většinou máš minimálně 60 Hz. Ale nějak nechápu, jak to souvisí s výběrem grafiky...?
S těmi Hz sem přestřelil, to máš pravdu. Myšlenka byla taková, pokud máš 30Hz monitor je zbytečné kupovat GK, která ti bude dávat min FPS 35-45, když je monitor nebude schopný zobrazit.
Krescz
Level 1.5
Level 1.5

Příspěvek od Krescz »

Karta mi dojde zítra a zkusím ji vyměnit sám, ale jelikož jsem to ještě nedělal tak se chci ujistit jestli to udělám správně.
1. odinstalování AMD ovladačů - stáhl jsem si AMD cleanup utility, který by to měl vyčistit (může být?)
2. výměna karet by měla být hračka
3. nainstalování ovladačů z disku a stránek Nvidie

Vynechal jsem něco? Podle mě bude nejhorší zbavit se těch AMD driverů.
Rewqa
Master Level 9
Master Level 9
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rewqa »

Když sem přecházel z AMD na Nvidii, tak sem dal jenom odinstalovat v přidat a odebrat programy všechny AMD věci co souvisely s grafickou kartou a bylo to. Žádnej bordel mi to nedělalo. Pokud je na to od AMD nějaká utilitka, tak bych použil jí, ať máš jistotu.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Zamčeno
  • Podobná témata
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na „Rady s výběrem hw a sestavením PC“