Speciální nabídka webových stránek pro PC-HELP členy

Poptávka po pracovních pozicích

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

HelFix
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Speciální nabídka webových stránek pro PC-HELP členy

Příspěvekod HelFix » včera, 21:06

Ahoj,

nabízím své služby v oblasti tvorby webových stránek a webových aplikací na míru.

Pracuji s WordPressem (bez použití šablon) i bez něj, tedy s čistým HTML, CSS, JS a PHP. Jsem schopen vytvořit i rozsáhlejší aplikace, například rezervační systémy, administrační rozhraní nebo klientské portály.

Za sebou mám řadu projektů, ty nejaktuálnější najdete na mém webu, který mám uvedený v profilu. Spolupracuji také s jednou žateckou firmou, pro kterou jsem nedávno dokončil web k projektu UNESCO.

Rozhodl jsem se oslovit komunitu zde na fóru, protože bych rád rozšířil své portfolio o další zajímavé zakázky. Proto nabízím speciální balíček za 6000 Kč.

V ceně je zahrnuta hlavní stránka, až tři podstránky, základní SEO optimalizace (klíčová slova, alt tagy, obrázky ve formátu WebP, správně strukturovaný kód, head tagy), responzivní design a kontaktní formulář. Zajistím také 70% slevu na webhosting a doménu na první rok, takže vás tyto služby vyjdou zhruba na 500–550 Kč.

Pokud byste měli zájem o jiný typ projektu, například webovou aplikaci nebo specifické funkce, není problém se individuálně domluvit.

Budu rád za jakoukoli spolupráci.

Díky.

Reklama
  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Poptávka po práci”