Ahoj,
nabízím své služby v oblasti tvorby webových stránek a webových aplikací na míru.
Pracuji s WordPressem (bez použití šablon) i bez něj, tedy s čistým HTML, CSS, JS a PHP. Jsem schopen vytvořit i rozsáhlejší aplikace, například rezervační systémy, administrační rozhraní nebo klientské portály.
Za sebou mám řadu projektů, ty nejaktuálnější najdete na mém webu, který mám uvedený v profilu. Spolupracuji také s jednou žateckou firmou, pro kterou jsem nedávno dokončil web k projektu UNESCO.
Rozhodl jsem se oslovit komunitu zde na fóru, protože bych rád rozšířil své portfolio o další zajímavé zakázky. Proto nabízím speciální balíček za 6000 Kč.
V ceně je zahrnuta hlavní stránka, až tři podstránky, základní SEO optimalizace (klíčová slova, alt tagy, obrázky ve formátu WebP, správně strukturovaný kód, head tagy), responzivní design a kontaktní formulář. Zajistím také 70% slevu na webhosting a doménu na první rok, takže vás tyto služby vyjdou zhruba na 500–550 Kč.
Pokud byste měli zájem o jiný typ projektu, například webovou aplikaci nebo specifické funkce, není problém se individuálně domluvit.
Budu rád za jakoukoli spolupráci.
Díky.
Speciální nabídka webových stránek pro PC-HELP členy
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
zamrzání Ntb + dlouhé načítání stránek a aplikací
od PARKR » 11 led 2025 12:56 » v Problémy s hardwarem - 8