Tak konečně čeština. vyzkoušeno !!! jedná s o jazykový balíček pro sestavu 7100 x86
//Ltb: dle DMCA odkaz na češtinu odstraněn
Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Re: Moje recenze o Windows 7 (beta)
Naposledy upravil(a) wolverins dne 14 kvě 2009 13:20, celkem upraveno 1 x.
Re: Moje recenze o Windows 7 (beta)
Než člověk dojde dom, tak už to tu je :-)
Takže přidávám:
//Ltb: dle DMCA odkazy na češtinu odstraněny
JAK NAINSTALOVAT:
do vyhledávání jazyky (eng languages) a vybrat položku instalovat nebo odinstalovat.. (eng install or uninstall...) pak už vás to navede. vybrerete si staženou složku cs-cz a cca 5 min to veme, restart a je to. Už ji mám..
Takže přidávám:
//Ltb: dle DMCA odkazy na češtinu odstraněny
JAK NAINSTALOVAT:
do vyhledávání jazyky (eng languages) a vybrat položku instalovat nebo odinstalovat.. (eng install or uninstall...) pak už vás to navede. vybrerete si staženou složku cs-cz a cca 5 min to veme, restart a je to. Už ji mám..
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Tak win7 mě nadchnul,zatím žádný problém,ted už i cz-takže max.spokojenost,na první stránce tohoto téma je obrázek windows informace kde je vidět do kdy je škušební doba W7,já nemůžu za nic příd na to jak tohle zobrazit v mim pc-můžete mi někdo poradit?
Windows 7 RC: Omezení funkčnosti
Microsoft vydal prohlášení, ve kterém upřesňuje podmínky užívání Release Candidate Windows 7. Poněkud tak zkracuje dobu, kdy bude RC možné používat zcela normálně a bez obstrukcí. Systém by se měl sám restartovat ...
Microsoft vydal prohlášení, ve kterém upřesňuje podmínky užívání Release Candidate Windows 7. Poněkud tak zkracuje dobu, kdy bude RC možné používat zcela normálně a bez obstrukcí. Systém by se měl sám restartovat ...
miky1 píše:Tak win7 mě nadchnul,zatím žádný problém,ted už i cz-takže max.spokojenost,na první stránce tohoto téma je obrázek windows informace kde je vidět do kdy je škušební doba W7,já nemůžu za nic příd na to jak tohle zobrazit v mim pc-můžete mi někdo poradit?
Zadej do vyhledávání winver a stiskni enter.
X píše:Windows 7 RC: Omezení funkčnosti
Bohužel jsem toto taky četla. Ale myslím, že bude stačit kontrolovat update po tomto oznámení a neznámé nedávat nebo nedávat vůbec...
Tak jsem dnes konečně nainstaloval W7 i s českou verzí, zatím se domnívám,že vše v pohodě. Pouze jeden menší problem, asi se již i řešil,ale nefunguje mi zvuk-není nainstalováno žádné výchozí zvukové zařízení-. V pc mám ještě XP profes.,kde vše fachčí normálně.Zatím ale jsem neměl čas se tím zabývat,takže možná moje chyba.
a zkoušel jsi ovladače normálně z CD? Nebo nějaké nejnovější od výrobce..
ahoj, po instalaci mi zmizela moznost nabootovat ubuntu, nevite nekdo co s tim? mam 3 diskovy oddily visty, 7, ubuntu. Plus jeste jeden dotaz, jak win 7 odinstalovat, mam je na oddilu spolecne s nakejma datama ktery bych nerad ztratil. Diky predem
Romaine píše:a zkoušel jsi ovladače normálně z CD? Nebo nějaké nejnovější od výrobce..
Nenapadlo mě nic chytřejšího než si je stáhnout z netu, nevím jestli ještě cd od zvukovky mám,takže budu muset zpět na net a zkusit nějakou staší verzi

- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Takže přidám též pár postřehů. 7 jsou prostě skvělé, svižné rychlé pěkné. Gadgety jsou též vylepšené, i ostatní aplikace jsou mnohem pohotovější. Velice se mi líbí i rychlost načítání oken.
Instalace probíhaly velmi rychle, ale narazil jsem na pár problémů. Velký problém, jak jsem i koukal na netu, mají ovladače od Logitecu, naštěstí MS před instalací takovýchto sw, u kterých je známá vysokánekompaktibilita, varuje. A to je správný přístup. Mě drivery ke kamerce zhatili celej OS. 7 si sce ovladače nainstalují, takže kameru vidí, respektive asi by pracovala (nezkoušel jsem zatím), ale obslužný sw a pořádné ovladače ani ránu. Dále mi nefakají některé programy od ASUSU (sixengine a AIsuite kromě jiných). Ty jsou ale na netu také jako bety, takže se není čemu divit. Problém je v tom, že se jim nelíbí BIOS, a to i po flasnutí úplně nové verze( ta ale opravuje akorat Expresgate, který jsme ani nezkoušel prozatím). Dále má prtoblémy TuneUp. Staré instalátory vám instalaci v pohodě povolí, ale v programu lecos nejde (defragmentace disků, defragmentaci registrů jsme raději nezkoušel, ale jestli někdo má zkušenosti..., a pak nepracuje "HEALTH" korektně). Proto nové instalátory nepovolují instalaci, kompaktní mod sice pomůže, ale sejv si po restartu nepamatoval, takže to bylo naprd. Další program, ketrý vás úplně odpálkuje je Netlimiter, na což upozorňují i výrobci na stránkách.
Jinak programy jako Opera,ccleaner, NIS,QIP, Xfire, utorent, dexpot, folding, boinc, ventrilo, anvir, atciteHD, speedfan, update notifier atd fungují bez problémů.
Instalace probíhaly velmi rychle, ale narazil jsem na pár problémů. Velký problém, jak jsem i koukal na netu, mají ovladače od Logitecu, naštěstí MS před instalací takovýchto sw, u kterých je známá vysokánekompaktibilita, varuje. A to je správný přístup. Mě drivery ke kamerce zhatili celej OS. 7 si sce ovladače nainstalují, takže kameru vidí, respektive asi by pracovala (nezkoušel jsem zatím), ale obslužný sw a pořádné ovladače ani ránu. Dále mi nefakají některé programy od ASUSU (sixengine a AIsuite kromě jiných). Ty jsou ale na netu také jako bety, takže se není čemu divit. Problém je v tom, že se jim nelíbí BIOS, a to i po flasnutí úplně nové verze( ta ale opravuje akorat Expresgate, který jsme ani nezkoušel prozatím). Dále má prtoblémy TuneUp. Staré instalátory vám instalaci v pohodě povolí, ale v programu lecos nejde (defragmentace disků, defragmentaci registrů jsme raději nezkoušel, ale jestli někdo má zkušenosti..., a pak nepracuje "HEALTH" korektně). Proto nové instalátory nepovolují instalaci, kompaktní mod sice pomůže, ale sejv si po restartu nepamatoval, takže to bylo naprd. Další program, ketrý vás úplně odpálkuje je Netlimiter, na což upozorňují i výrobci na stránkách.
Jinak programy jako Opera,ccleaner, NIS,QIP, Xfire, utorent, dexpot, folding, boinc, ventrilo, anvir, atciteHD, speedfan, update notifier atd fungují bez problémů.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
tak napr tuneup pro w7 neni urcen... ale myslim ze az vyjde nova verze, tak to pojede
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2615
-
od petr22