Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
....na defragmentaci registrů a čištění od smetí + registrů používám SystemCleaner 5 a na Win7 bezproblémové.
► Zobrazit spoiler
Mě TuneUp 2009 funguje.. Jinak děkuji za přidání názoru na Windows 7.
Už je verze 7127, ale nedávám ji sem zatím - má to být pre-RTM, ale ještě nemám ověřeno a nefunguje na ni čeština.
Už je verze 7127, ale nedávám ji sem zatím - má to být pre-RTM, ale ještě nemám ověřeno a nefunguje na ni čeština.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
- iMohos
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Můžu se jen zeptat: mám takovej menší problém,mám 7-čky build 7100 počeštěný,a nefunguje mi Aero,vždy,když systém zapnu,vyskoší na mě,že aplikace Desktop Window Manager (česky Správce Oken) neodpovídá. Nevíte,kde bych měl stáhnout novou verzy,popřípadě co s tím ??? Děkuju
P.S.:TuneUp 2009 mi taky funguje
P.S.:TuneUp 2009 mi taky funguje
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3
- jkmaxfli
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Kousek výše (str.22)je můj návod na zprovoznění aero+dreamscene 

► Zobrazit spoiler
Romaine píše:Mě TuneUp 2009 funguje.. Jinak děkuji za přidání názoru na Windows 7.
funguji, ale napr. ta defragmentace disku ne
- iMohos
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
2jkmaxfli: Tak to stejnak nefunguje,zkoušel jsem,ale při průběhu mi to znova vyhodilo hlášku že Správce oken neodpovídá a po dojetí ž je Správce oken plochy je zakázán 

MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3
Zdravím,asi budu mít hodně stupidní dotaz,ale jsem lama všech lam,tak se ptám.Kde najdu informace o platnosti zkušební verze(jsou zobrazeny v recenzi na první stránce v obrázku Windows-informácie.Nesmějte se mi prosím a děkuju za radu

Do vyhledávače zadej winver a stiskni enter.
Díky za rychlou odpověď,skvělé forum a úžasná recenze 

Zdar! Pročetl jsem celou diskusi a recenzi (nejlepší co jsem našel
) a mam 2 dotazy (na kohokoliv):
1. Jestli funguje Daemon Tools Pro (jestli jsem to spravne pochopil tak by měl) a funguje u něj virt. IDE mechanika (ne SCSI)?? (kvuli zaklinaci
)
2. Jsem dost zvědavý na nový build 7127 a kdyby ho někdo vyzkoušel a napsal co je novýho, tak by to bylo super
!
Jinka ještě jednou chvááálííím recenzi, je (nejen podle mě) to ta nejlepší CZ recenze na win 7
!!!

1. Jestli funguje Daemon Tools Pro (jestli jsem to spravne pochopil tak by měl) a funguje u něj virt. IDE mechanika (ne SCSI)?? (kvuli zaklinaci

2. Jsem dost zvědavý na nový build 7127 a kdyby ho někdo vyzkoušel a napsal co je novýho, tak by to bylo super

Jinka ještě jednou chvááálííím recenzi, je (nejen podle mě) to ta nejlepší CZ recenze na win 7

Napřed děkuji za pochvalu.
No a k otázkám na tu 1. nevím odpověď, jen že funguje poslední verze - nějak kolem 20 strany je myslím uvedená jaká. S tou IDE mechanikou nevím, protože to nepoužívám, tak snad ti někdo odpoví. A k 2. otázce - novýho by nemělo být nic extra. Jako vždy má být lepší stabilita apod. Ale pokud jsi spokojen s verzí co máš, tak bych nedělala upgrade, protože už je prý i 7130 a jestli to bude jak předtím, tak bude téměř co týden nová verze..
No a k otázkám na tu 1. nevím odpověď, jen že funguje poslední verze - nějak kolem 20 strany je myslím uvedená jaká. S tou IDE mechanikou nevím, protože to nepoužívám, tak snad ti někdo odpoví. A k 2. otázce - novýho by nemělo být nic extra. Jako vždy má být lepší stabilita apod. Ale pokud jsi spokojen s verzí co máš, tak bych nedělala upgrade, protože už je prý i 7130 a jestli to bude jak předtím, tak bude téměř co týden nová verze..
Tak po třech dnech zápasení to vzdávám a vznáším dotaz: Do pc jse přidal nový hdd, na tento jsem nainstaloval Win 7,vše v pohodě proběhlo. Na starším hdd,které jsem rovněž nechal v pc mám nainstalované Win XP professional. Po najetí do Win 7 se mi v pravém dolním rohu objeví ikonka reproduktoru s křížkem a nápis -není nainstalováno žádné výstupní zvukové zařízení-. Již tři dny zkouším všelijaké psí kusy s tím,aych to rozchodil,ale bezvýsledně. Zkoušel jsem stahovat ovladače zvukovky(C-media AC97 Audio Device),ale po instalaci i to vždy hodí hlášku,že ovladač zřejmě nebude pracovat správně. Zvuk mám puštěn do reproduktorů,takže jsem zkoušel i přepojovat na zadní straně pc,rovněž nic. Na Win XP vše funguje bez problemů!! Díky za rady.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2615
-
od petr22