Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)

Moderátor: Mods_senior

Jak se vám líbí moje recenze o Windows 7 beta?

Líbí a informace jsou aktuální
76
69%
Líbí, ale informace nejsou aktuální
8
7%
Nelíbí
4
4%
Chybí mi zde některé informace (upřesněte v diskuzi prosím)
2
2%
Nečetl/a jsem
20
18%

Celkem hlasů: 110

Romaine
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Žena
Stav:

Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)

Příspěvekod Romaine » 17 kvě 2009 19:41

Hm, tak to nevím. Ale jestli jiné přehrávače jsou ok, tak asi si nerozumí spolu? nebo nějaké nastavení.. nic mě nenapadá.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!

Reklama
jkmaxfli
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 17 kvě 2009 21:13

Jde ve Win7 někde nastavit jiné grafické otevírání oken,než jen že vystřelí z panelu nástrojů?Myslím tím jako třeba různé kroucení oken při otevření a tak.
► Zobrazit spoiler

xalfons2
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod xalfons2 » 17 kvě 2009 21:21

Tak Kmplayer mi přehrává video kostičkovaně, takže teď používám Gomplayer.
AMD 64 X2 5600+, Gigabyte GA-MA69G-S3H, 4GB DDR2 800Mhz Patriot, Radeon Saphire HD 4670 GDDR3 512MB, 750GB + 200 GB WD, Akasa 400W

actionboy
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod actionboy » 17 kvě 2009 21:37

ano, i já přešel na gom, a doufám že jen dočasně :D
AMD Phenom II 955 BE, CM hyper 212 plus; Gigabyte MA770-T-UD3P; 2x2GB RAM Kingstone Hyper X DDR3 1600MHz; nVIDIA GeForce GT730

simPod
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod simPod » 17 kvě 2009 21:47

co vlc?

iMohos
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod iMohos » 17 kvě 2009 22:14

VLC funguje normálně,řekl bych že všechny programy v nejnovějších verzích fungujou už v 7-čkách normálně (teda až na to Aero u mě :D :D )
MB:ASUS M4A77TD | CPU : AMD Phenom II X4 3,2GHz@4,12 + Noctua NH-D14 |GK : MSI GTX560Ti TwinFrozrII OC @925/2100/1850 | RAM : 2x2GB DDR3 Zeppelin 1300MHz + 2x2GB OCZ LV 1300MHz | HDD : SSD OCZ Vexter4 120GB + Segate Barracuda 7200.12 500GB + WD AASD 500GB | PwR : OCZ Fatal1ty 550W | Case : Fractal Define R3

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 17 kvě 2009 23:29

Mám ozkoušené vlc i foobar, oba v poho, i když ve foobaru je problém při volení vzhledu, prostě některé barvy mu nejdou, ale to je maličkost. WM i IE8 jsem vypnul hned po instalaci.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

Albeda
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Albeda » 18 kvě 2009 06:58

Zdravím, předem se omlouvám jestli ste to tu už někdy vysvětlovali, ale diskuze se rozrostrla do monstrózních rozměrů a já, jelikož jsem tvor líný jsem to celý nepřečetl :blush:

Zajímalo by mě jak je to s 64-bitovou verzí, někdo tady psal, že mu nešla nainstalovat ... ale mě by spíše zajímalo jaká je stabilita? Já třeba osobně mám rad Windows XP, ale chtěl jsem si dát WIN XP 64-bit, ale zde jsem narazil, protože spousta lidí říkala, že to není dobrý nápad. Tak se ptám na Win 7 jestli zde je to v naprostém pořádku či nikoliv?
Díky :)
PS: Jinač recenze dobrá

dolphy68
nováček
Stav:

Re: Moje recenze o Windows 7 (beta)

Příspěvekod dolphy68 » 18 kvě 2009 08:32

draaq píše:mam nainstalovane win 7 ultimate zhruba tyden a jediny problem, ktery jsem vyrazneji resil je tento:
- vsechny zkousene virtualni mechaniky zklamaly pri pokusu nacist souboy *.mds (ano, mam k nemu i *.mdf, nebojte..)
- na tomto foru jsem nasel program, ktery lze rozbehat pod win 7, Power ISO, ale k mym potrebam je k nicemu. nacist mds nedokaze. stejne tak program Gizmo.

Soubor jsem tedy rozbehal na jinem OS s Daemon tools (klasika), ale pro priste by me to zajimalo, jestli nejaky program pod win7 dokaze nacist vsechny soubory pro virtualni mechaniky. nehodlam instalovat jeden soft za druhym a nasledne pak odinstal, ptz je na tom stejne jako vyse zminovane dva.

Programy, ktere jedou bez problemu na jednicku pod win7 ultimate verze 7057:

maxthon 2, opera, office 2007, KM player, winamp, ccleaner, bit torrent, qip infium, steam aplikace, total commander, ACDSee, Adobe, Ashampoo burning studio, Avast, kaspersky (antivir+antispyware+firewall) pro win7 prototyp, audacity, dvd shrink, dvd fab, getright, web creator 4, open office 3, pdf creator, pdf sam, tune up utilities 2009, win rar...
zkratka nutne minimum pro OS jde plus nejaky ten balastik navic taky. :lol:

Tak na tohle jsem někde vyčetl,že Virtual Clone Drive by měl fungovat,stáhl jsem ho a opravdu to rozbalí všechno :D

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 18 kvě 2009 13:24

A mají ti kamarádi aspoň logické závěry k tomu, proč není 64 bit dobrá volba? Už od Vist to běhá dobře a W7 nejsou vyjímkou, já je mám a nepozoruji tolik odlišností (myslím problémy) od recenzentu 32 bitů zde.

Jinak mám další postřehy. Zapnul jsem si nízkou úroveň UAC (i když s kompletním bezpečnostním balikem, v mém případě NIS, to podle mě nemá takový smysl). Poté se mi ale některé programy (BOINc, dexpot) nechtěli sami spouštět do tray po startu a neobjevil jsem něco ve smyslu "ano spustit a pamatovat si". Další problém s UAC měl i Speefan, který tak nedokázal číst teplotu k disku (zvláštní že).
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

Albeda
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Albeda » 18 kvě 2009 13:49

A mají ti kamarádi aspoň logické závěry k tomu, proč není 64 bit dobrá volba? Už od Vist to běhá dobře a W7 nejsou vyjímkou, já je mám a nepozoruji tolik odlišností (myslím problémy) od recenzentu 32 bitů zde.

Takže když vezmu 64-bit, budu mít nějakou nevýhodu oproti 32-bitovém OS? :D

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 18 kvě 2009 14:02

Ne naopak, je sice pravda, že 64 bitový systém musí 32 bitové aplikace emulovat a tím jsou zpomalené, ale to šlo znát tak ve Vistách, 7 jsou pekelně rychlé. Krom toho 64 bitový systém je rychlejší a zatím bezpečnější ( většina havětí je zatím 32 bitových), pochopitelně 64 bitové aplikace taktéž. Otázka pak je, jestli takové aplikace jsou, mno poslední dobou se konečně rozšiřují a nebo apliakce jsou s 64 bit OS kompaktibilní. Já třeba používám Peazip, NIS, Infrarecorder apod.

Jinak další postřeh, už podruhé se mi stalo, že se mi na ploše nezobrazují ikony, označování. Naposled jsem si opětovně dělal účet, teď jsme konečně přišel na to, že jserm měl tuto funkci vypnutou, ale nvm jak se mi to stalo. Kdyby někdo měl obdobný problém, stačí pravým na myši a v menu to již najdete. :smile:

-Friedrich Nietzsche-

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Software články”