Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Moje recenze o Windows 7 RC (jazyky eng, sk, cz)
Albeda, jak malé soubory v té složce jsou. Kupříkladu já používám Unrealcomander, ten je velmi háklivý na malé soubory ( to ostatně všichni správci, ale windovsácký je pro malé rychlejší než UC). Takže složky se spoustou souborů raději odstraňuji mimo UC.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
Sice to bylo pomerne maly, ale aby si vymazaval jeden soubor za 0,5sekundy to se me zda stale pomaly ne?
To magnat: aktualizovat nepude, bude se muset čistě reinstalnout (možná i s formátem). Bohužel.
To razaell: co je VNC?
To albeda: krz tc bych tomu klidně i věřil. TC používám jenom na velký soubory (iso, wav,...).
To razaell: co je VNC?
To albeda: krz tc bych tomu klidně i věřil. TC používám jenom na velký soubory (iso, wav,...).
92% teenagerů poslouchá Hip hop, jestli patříš mezi zbylých 8% tak si to dej do podpisu.
MSI KA780G, DualCore AMD Althon X2 (5400+, 2,80GHz)+ Arctic Cooling Freezer 64 Pro, Kingston 2X512 DDR2, 2X1GB A-DATA EXTREME DDR2,W. D. 250GB SATA II + Seagate Barracuda 250GB SATA II + Fujitsu Siemens (w.d.) 250GB USB, Asus 8600GT 256MB RAM DDR3, EuroCase 450W, LCD 19´ Asus VW192
Albeda píše:Lidi tak mám nový poznatek, nevím jestli to dělá i vám ale ...
Používám Total Commander. Teď v něm mažu složku s programem, který má cca 600MB. Ovšem to mazání je tak brutálně pomalý, že jsem to nepochopil. Jedno procento z 600MB se vymaže za 30s ...
Dal jsem správce úloh a ... Total Commander - vytížení procesoru 70-90% - a vzalo si to k tomu 500MB paměti RAM.
zkousels to pres pruzkumnika?
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ano Miki je mi jasné, že to tak bude, já si určitě nové 7 pořídím a nový reinstal zkousnu, ale předpokládám, že s RC verzí pojedu až do jara příštího roku, takže mě zajímá, jestli budou k dispozici bezpečnostní a opravné aktualizace i v RC verzi.
Ano, s těmi malými soubory je to možné, když jsem byl takto nucen odstranit celou složku Matlabu, tak jsem si málem hodil smyčku (3 Giga se odstraňovaly několik hodin, nechápu proč tito správci mají takové problémy, respektive, proč správce v Oknech je v tomto ohledu lepší).
Ano, s těmi malými soubory je to možné, když jsem byl takto nucen odstranit celou složku Matlabu, tak jsem si málem hodil smyčku (3 Giga se odstraňovaly několik hodin, nechápu proč tito správci mají takové problémy, respektive, proč správce v Oknech je v tomto ohledu lepší).
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
No já si myslím že pro RC verzi budou oficiálně už jenom nejdůležitější (už nějaké byly) bezpečnostní a systémový fixi, na malý updaty se asi pro RC vizer0u a asi neuvolněj RTM (ale warez asi bude). S tím VNC opravdu nevím, až budu mít čas (nejmíň za tejden) tak to vyzkoušim.
POKUD SE CHCE NĚKDO NA NĚCO ZEPTAT PŘÍMO AUTORŮ SEDMIČEK, TAK NAVŠTIVTE NÁSL. ODKAZ, SMYSLUPLNÉ OTÁZKY BUDOU PŘETLUMOČENY.: http://myego.cz/item/windows-7-chcete-s ... ich-tvurcu (pouze do středy)
POKUD SE CHCE NĚKDO NA NĚCO ZEPTAT PŘÍMO AUTORŮ SEDMIČEK, TAK NAVŠTIVTE NÁSL. ODKAZ, SMYSLUPLNÉ OTÁZKY BUDOU PŘETLUMOČENY.: http://myego.cz/item/windows-7-chcete-s ... ich-tvurcu (pouze do středy)
Naposledy upravil(a) Miki55 dne 26 kvě 2009 14:14, celkem upraveno 1 x.
92% teenagerů poslouchá Hip hop, jestli patříš mezi zbylých 8% tak si to dej do podpisu.
Simon P40: Ano zkousel tam to bylo rychle ... no jeste to zkusim porovnat s kamosem ... budem mazat stejnou slozku ze stejnym obsahem a pak napisu ...
Ahoj,předně bych rád poděkoval Vám všem,co tady neustále píši nové informace zkušenosti,musím říci,že díky tomuto fóru jsem se rozhodl nasadit si W7 do ostrého provozu na svůj notebook,který mi ukradli,ale teď mám nový a opět jsem neodolal si sem na ostrý provoz nahodit W7 RC 7100.
Musím říci, že tyto W7 jsou velmi dobrým krokem vpřed,neměl jsem nic ani proti Vistám, ale přecejen tohle mi sedí více, hlavně práce s okny je pro mě, jako někoho, kdo pracuje s více okny úžasně vymakaná.
Mám ale i pár výtek a tím je jistá nekompaktibilita některých programů, což mě docela mrzí, např. jsem nebyl schopen nainstalovat do této verze Norton Internet Security 2009, aniž by to fungovalo správně. Nakonec jsem vužil Security Center a stáhl jsem si beta verzi McAfee Total Protection,která má bezplatnou licenci až do konce roku a šlape v pořádku.Další věcí, která mě trošku mrzí je ,ale zřejmě to dlá jen na notebocích, je, že programy dodávané přímo firmou ASUS na speciální touchpad v dual módu a ovládání kláves pro úpravu zvuku obrazovky at..nefungují zcela korektně a bylo třeba si s tím strašně pohrát, než jsem to zprovoznil aspoň na 90%. Chtěl jsem se proto zeptat, pokud má někdo notebook ASUS M50Vc a používá W7, zda by neposkytnul pár rad.Dále jsem se chtěl řádně dozvědět jak je to s W7 64 bitů,zda pod tímto operačním systémem jedou všechny 32bit aplikace,nebo je třeba najít každý program, utilitu napsanou 64 bitově.Dále by mě zaímalo, zda už někdo nainstaloval novou verzi 7127 a zda je tam vylepšená ona kompaktibilita s některýma aplikacema.
Jo a nakonec jsem se chtěl zeptat na index uživatelských zkušností...Mám takový zajímavý ,možná až defekt, po nainstalování ovladačů všech periferií mi výjde u grafické karty Index pro hraní her 5.0, ale pro prostředí Aero jen 3.5 což mi příjde až moc divné, nevíte, kde se stala chyba?
Děkji za zodpovězené otázky,pokud na ně bude odpověď.
Musím říci, že tyto W7 jsou velmi dobrým krokem vpřed,neměl jsem nic ani proti Vistám, ale přecejen tohle mi sedí více, hlavně práce s okny je pro mě, jako někoho, kdo pracuje s více okny úžasně vymakaná.
Mám ale i pár výtek a tím je jistá nekompaktibilita některých programů, což mě docela mrzí, např. jsem nebyl schopen nainstalovat do této verze Norton Internet Security 2009, aniž by to fungovalo správně. Nakonec jsem vužil Security Center a stáhl jsem si beta verzi McAfee Total Protection,která má bezplatnou licenci až do konce roku a šlape v pořádku.Další věcí, která mě trošku mrzí je ,ale zřejmě to dlá jen na notebocích, je, že programy dodávané přímo firmou ASUS na speciální touchpad v dual módu a ovládání kláves pro úpravu zvuku obrazovky at..nefungují zcela korektně a bylo třeba si s tím strašně pohrát, než jsem to zprovoznil aspoň na 90%. Chtěl jsem se proto zeptat, pokud má někdo notebook ASUS M50Vc a používá W7, zda by neposkytnul pár rad.Dále jsem se chtěl řádně dozvědět jak je to s W7 64 bitů,zda pod tímto operačním systémem jedou všechny 32bit aplikace,nebo je třeba najít každý program, utilitu napsanou 64 bitově.Dále by mě zaímalo, zda už někdo nainstaloval novou verzi 7127 a zda je tam vylepšená ona kompaktibilita s některýma aplikacema.
Jo a nakonec jsem se chtěl zeptat na index uživatelských zkušností...Mám takový zajímavý ,možná až defekt, po nainstalování ovladačů všech periferií mi výjde u grafické karty Index pro hraní her 5.0, ale pro prostředí Aero jen 3.5 což mi příjde až moc divné, nevíte, kde se stala chyba?
Děkji za zodpovězené otázky,pokud na ně bude odpověď.
Tak, cose týče antivirů tak je to vždycky po vyjetí nových woken problémové, slyšel jsem že kaspersky bude jako první oficiálně pro sevenky, ale mě funguje avast (home) a ashampoo firewall pro bez většich problémů, nějaké maličkosti jsou sice "divné" ale všechno podstatný funguje (chyby se týkají spíš vzhledu atd...), (a jednou za čas loguju z hijakthis a dávam na viry.cz). Notebook bohužel žádný nevlastním tak nemohu poradit (v kompu mi všechno funguje v poho i před nainst. ovladačů, a tablet wacom šlape bezproblémově, ale to je ti asi jedno). Já běžím na build 7127 64bit CZbalíček, mě zatím běží všechno co jsem chtěl, 64bit programy běží rychleji a naprostá většina 32 programů běří korektně (který běželi na XP 64 nebo Vista 64 tak běžej i tady - v nejhorším skrz troubleshot
). Jestli je ve 7127 vylepšená kompatibilita nevím, já si nevšiml žádných změn ani co se týče rychlosti a stability (pořád stabilní
), jestli más 64bit procesor nebo víc jak 3 GB ram tak jdu určitě do 64bit. Co se týče indexu tak fakt nevím, já to mám vyrovnaný (něco okolo 6,5 už nevím přesně). A s tím ukradnutým notebookem je mi to líto
.

- foto1977
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Ahoj používáte nějaké správce systému (čističe)? A pokud ano tak jaké?
Mám win7 64bit.
(Ccleaner, AWC atd...)
Mám win7 64bit.
(Ccleaner, AWC atd...)
tuneup utilities
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Recenze Asus ProArt LC360 Příloha(y)
od KingGustavo » 29 pro 2024 14:38 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 1
- 2631
-