Ahoj, dá se někde dohledat písnička co hrála v rádiu v určitou dobu? Centrálně , nebo pro každé rádio zvlášť (a ještě ke všemu možná hrajou jinak podle regionu).
Konkrétně jde o písničku tuším na impuls dnes v 6:35-6-50 (někdev té době hrála celá). Hlavní slova byly harmony, ženský hlas.
Vyhledávání songů, co hrály v éteru
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Vyhledávání songů, co hrály v éteru
Nejlepší obrana proti trollům je nereagova na ně.
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vyhledávání songů, co hrály v éteru
při počtu stanic na celém světě mi to přijde nereálné...
asi pro každé rádio zvlášť
asi pro každé rádio zvlášť
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Dobře,stačí ČR. Mají třeba ráda své playlisty na netu? Tuším, že jsem něco podobného hledal někde v roce 2010-2012 a nenašel.
Nahrát ukázku a pustit do speciálního vyhledávače.
Tak zrovna impuls má na stránkách playlist :). Jiná rádia ho možná mohou mít také, jinak třeba zkus i napsat na FB a někdo se možná ozve.
Jinak teda tvému popisu pasuje písnička Belinda Carlisle - Leave a Light On Me, ale žádné harmony tam není, ale celkem podobné
.
Jinak teda tvému popisu pasuje písnička Belinda Carlisle - Leave a Light On Me, ale žádné harmony tam není, ale celkem podobné

- Kim Spotcom
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Díky za tipy, na impulsu jsem si našel playlist, ale tam nic nesedí, impuls byl první nástřel. A to belinda už jsem si také nevím proč našel a přehrál, ale rozhodně to není ono. Ukázku už nenahraji, protože slova nebyly slyšet, ale možná zrekonstuuji melodii.
Facinu nemám.
Facinu nemám.
Zpět na “Web-tipy a vaše weby”