Alespoň někomu se to líbí. Jinak upravil jsem logo a dodělal menu (bylo nedokončené, byly tam černé mezery). Podle mě to logo vypadá docela dobře, určitě lépe než před tím. Všechny verze (new, new2, new3) jsem sloučil do jedné new.
Odkaz je plně funkční, stránka se v Opeře dobře zobrazí a vše se plynule načte.Předpokládám, že ani Firefox nemá problém, zkusím později. Design je přijatelný, dobře čitelný a funkční. Obsah ještě minimální, ale asi se na něm pracuje. Víc hodnotit nemohu, sám používám aplikaci ,která umožňuje snadné a rychlé publikování(blogger.com), protože inspirace je holka vrtkavá.
Myslím, že by to bylo dobré řešit...ne jen psaním s moderátory. Víme přece své a jak to chodí...
v dohledné době bych rád upgradoval PC na novější generaci komponentů abych měl zase pár let klid. Zaměření převážně herní, aktuálně mám monitor s rozlišením WFHD 2560 × 1080 časem bych to rád vyměnil za něco s větším rozlišením 1440p...
Poslední příspěvek
AM4 a AM5 tady mají shodnou montáž, jako u většiny jiných chladičů.
Akorát AM4 a AM5 CPU mají trochu jinak umístěny hotspoty, což u některých chladičů může být trochu problém.
Zdravím potřeboval bych poradit s výběrem pc pro kamaráda. Chce ho postavit do 40 000 kč
Je tu něco co by se dalo změnit za levnější nebo něco k vylepšení za podobnou cenu.
Hraje na 165hz 1440p
Děkuji
Poslední příspěvek
S cpu souhlas, pokud je to na hry
u AMD není úplně nutný mít paměti s tak ostrým časováním, stačí í CL36, ryzeny na to nejsou moc citlivý a rozdíl ve výkonu bude minimální
Co třeba takhle?
Ahoj, potřeboval bych poradit o novým procesoru k sestavě. momentalně mam R5 5600 a přemýšlím že původní prodám a koupím nový, rozhoduji se R7 5700X nebo R7 5800X.
Nejsem si jistý jaký vybrat, jeden žere 65W druhý 105W.
taký otázka zní jestli to...
Poslední příspěvek
Shokata88: 3200MHz bude oficiální podporovana rychlost, ale není problém nastavit i vyšší, na té samé desce mi s Ryzenem 5600X funguji 2x 16GB 3600MHz Kingstony.