Pomoc s webem
-
- nováček
- Pohlaví:
Pomoc s webem
Dobrý den, tvořím si vlastní web a dostal jsem do situace, jakožto začátečník ze které moc nevím jak ven. Jde o to, že jsem web udělal na jedne strance a v menu O nas,Uvod,Kontakty atd jsem odkazoval na ruzne části te jedne stranky kde dané '' tema '' bylo, ale na mobilu se to dost hádalo, tak jsem udělal víc stránek a Kontakty,Uvod,O nas atd jsem rozdělil na stránky, ale zjisatil jsem, že na te jedne strance to vše dohromady je mnohem hezčí, tak se tedy ptám dá se udělat, že na mobilu by mělo vše svou stránku, ale na PC aby temata z menu odkazovali na tu jednu stránku ? Nevím zda je to k pochopení. Web sem posílat nebudu prozatím aby to nebylo smazané z duvodu reklami.
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Re: Pomoc s webem
Hádalo se to jakým způsobem? Že to vypadalo špatně? Jak řešíš responzivitu? To je dost důležité. Aby to vypadalo dobře jak na mobilu, tak na počítači.
Dodatečně přidáno po 28 vteřinách:
Klidně mi pošli web do soukromé zprávy.
Dodatečně přidáno po 28 vteřinách:
Klidně mi pošli web do soukromé zprávy.
-
- nováček
- Pohlaví:
Bylo to vše naházené přes sebe, ale te dje to v pořádku když jsem na vše udělal svou stránku, ale stačilo by mi zjistit zda se dá udělat že by na PC stránky přesouvali pouze na obsah te jedne kde mám vše a na mobilu byly normálně stránky každá zvlášť.
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Koukám že používáš elementor. Tam ja bohužel nepomohu.
-
- Level 6
- Pohlaví:
Musíš si dát do indexu nějaký skript, co zjistí rozlišení a když bude odpovídat mobilu, tak to dalším skriptem automaticky přesunout na jinou stránku (pro mobil). Jak ho napsat netuším, sám používám offline wysiwyg editor WebSite X5. Svůj (v současnosti dost zanedbaný) web budu mít udělaný tak, že se bude měnit podle rozlišení (počítač textové menu, mobil jen ikona menu) jen vlastní šablona (hlavička, patička a menu), ale vlastní obsah bude pořád stejný, jen v mobilu nacpaný pod sebe.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- nováček
- Pohlaví:
Děkuji moc všem za radu. Vypadá to, že to tedy rozhodím do stránek a bude každá sekce mít svou stránku a nebudu to nějak hrotit.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 5737
-
od Dyonysos
14 led 2025 16:19
-